skip to Main Content

Wil jij werken in een inspirerende omgeving waarin je leert het maximale uit jezelf en uit de leden te halen?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste fitnesscoach voor ±15 uur per week. Wil jij je ontwikkelen als allround fitnesscoach met verstand van training, voeding en leefstijl? Dan komen wij graag met je in contact.

We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek om te kijken of wij een klik hebben. Wij bieden je bij geschiktheid een uitdagende baan met goede arbeidsvoorwaarden aan.

Hieronder vind je de vacatures die op dit moment open staan:

Personal Fitness Coach m/v

Binnen Personal Lifestyle Gym zijn we altijd in ontwikkeling om onze leden te helpen naar de best mogelijke resultaten. In ons unieke concept trainen onze leden op afspraak met maximaal 8 mensen tegelijk.
Ben jij dé enthousiaste fitness coach die zichzelf verder wilt ontwikkelen en onze leden tijdens hun trainingen wilt begeleiden naar hun persoonlijke doelen?
Wij hebben de tools in huis om echt het verschil te maken en leren jou graag de fijne kneepjes van het vak van personal trainer.
We bieden een uitdagende baan voor ±15 uur per week met goede arbeidsvoorwaarden. De werkdagen bepalen we in overleg met jou.
Interesse? Stuur jouw motivatie en CV vandaag nog naar info@personallifestylegym.nl en we spreken elkaar snel in 1 van onze gyms om te kijken of wij een match zijn.

  Student social media en marketing m/v

  Binnen Personal Lifestyle Gym doen we alles om onze leden datgene te geven om de best mogelijke resultaten te behalen, maar willen we ook zichtbaar zijn op onze social media kanalen voor mensen die op zoek zijn naar een gym die kan helpen met het behalen van hun persoonlijke doelen.

  Wij zijn op zoek naar iemand die creatief is en samen met ons de merken binnen Personal Lifestyle Gym op de social media kanalen @personallifestylegym, @onlinelifestyleplan en @healthy_meals_afhaalmaaltijden bekender kunnen maken door relevante informatie te delen, zodat we verder kunnen groeien (met jou). 

  Wanneer jij bij ons komt werken leggen we je het hele concept uit en staan we tot je beschikking voor foto’s en video’s, zodat wij samen toffe content kunnen creëren. We vinden het belangrijk dat je open staat voor ons concept, jij initiatief neemt, je creatief bent en een goede beheersing van de Nederlandse taal hebt. 

  Is jouw interesse gewekt? Stuur ons een korte motivatie en dan nodigen we je uit in 1 van onze gyms om te kijken of wij op 1 lijn kunnen komen om samen door te groeien. 

  De uren zijn flexibel en in overleg. Uiteraard belonen we je met goede arbeidsvoorwaarden.

  Stuur jouw email met motivatie en CV naar info@personallifestylegym.nl of neem contact op via het formulier hiernaast.

  Back To Top