skip to Main Content

“Slank en fit voor de rest van je leven met ons duurzame voedingsplan!”

Een voedingsadvies is in de basis voor (bijna) iedereen hetzelfde, maar om jouw gewenste doelen te behalen moet je een op jou afgestemd trainings- en voedingsplan volgen. Wij kijken, nav een Health Check op de Inbody en een uitgebreide anamneselijst, wat jij nodig hebt om optimale resultaten te kunnen behalen. Hier helpt onze voedingscoach jou mee.

Een veel gestelde vraag is: Waarom lukt het niet om een gezond lichaamsgewicht te bereiken, te behouden en mij beter en gezonder te voelen?

Het antwoord op deze vraag is: Hormonale Balans.

Hormonen reguleren namelijk onze stofwisseling, eetlust, kracht en de omvang van onze spieren. Hormonen bepalen ook waar en hoeveel vet we opslaan. Ze bepalen als het ware dus onze weegschaal.

Door je voeding aan te passen en doelgericht te trainen zorg je ervoor dat jouw hormonen weer in balans komen, waardoor je lichaamsgewicht normaliseert. Ook klachten zoals slecht slapen, winderigheid, opgeblazen gevoel na het eten, prikkelbaarheid, mood swings en nog veel meer ongemakken zullen verbeteren of zelfs verdwijnen.

Wij spreken elke 2 of 4 weken met je af in 1 van onze vestigingen in Hoofddorp of Hillegom of online. We gaan elke keer meten en samen bespreken welke punten jij kunt verbeteren om jouw specifieke, maar realistische doel te behalen.

Jouw voedingscoach kijkt 24/7 met je mee en op ieder gewenst moment kun je via de chat in onze app al jouw vragen stellen.

Voedingscoaching tarieven

12 wekenplan

2 wekelijks consult: €99 per 4 weken

4 wekelijks consult: €69 per 4 weken

Back To Top