skip to Main Content

Eigenlijk had ik me er al bij neergelegd: Pijn hoort er nu eenmaal bij. Door een aandoening zijn mijn gewrichtsbanden te slap en dat leverde steeds meer beperkingen op. Reguliere fysiotherapie heeft nooit iets opgelost. Maar de mannen van Personal Lifestyle Gym en Neuroreset hadden het idee wel het verschil te kunnen maken. 

Geen garanties, geen beloftes. Ik ging 3 maanden lang een trainingstraject met Tom aan. Nu aan het einde ben ik bijna volledig pijnvrij, kan ik bijna alles weer en heb vooral plezier in bewegen terug. Tom is niet zomaar een fysiotherapeut! Hij ziet niet alleen die schouder, heup of knie die dwarsligt, maar kijkt naar het hele lijf. Ik ben enorm blij dat dit op mijn pad is gekomen. Volgend jaar loop ik gewoon weer hard en hang ik als een baas in een deurpost. Gewoon omdat het weer kan!!

12 Weken Online Lifestyle Plan Personal

Sinds een jaar lid bij Personal Lifestyle Gym, wat een beleving , ja zo moet sporten zijn! Experts die een schema voor je opstellen en je hierin begeleiden in de gym maar ook daarnaast. Even een berichtje hoe t met je gaat en hoe je je voelt echt betrokken bij hun sporters. En nu voor mij een PT les een keer in de week om mezelf toch nog iets meer uit te dagen om toch nog iets verder te gaan en niet te snel tevreden te zijn! Ik ben een fan en misschien wel de grootste! Chapeau mannen en ga vooral zo door, hier kunnen heel veel
trainers en sportscholen wat van leren! Jullie doen dit met je hart en met passie! Gaaf!

12 Weken Online Lifestyle Plan Personal

Na 2 prachtige meiden gekregen te hebben niet meer in staat te zijn om al de kilo’s eraf te krijgen! Ik woon in Curacao en tijdens een bezoek aan Nederland op aanraden van vriendinnen bij Marc langs gegaan. Een volledig pakket gekregen, metingen, voedingsschema, sportschema en hulp met opstarten! Nu 4 weken later via Skype contact, weer bijstellen, en serieus resultaat behaald! Echt super fijn dat ik het vanaf hier kan doen!’

12 Weken Online Lifestyle Plan Personal

Goede begeleiding, toegewijde mensen, goede sfeer en mooie apparatuur. Echt een goed en uitgedacht concept! Top gym!

12 Weken Online Lifestyle Plan Personal

Sinds 5 weken bij personal lifestyle gym aan het tranen. Iedereen is super gemotiveerd. Er hangt een relaxte sfeer. Goede enthousiaste trainers die ervoor zorgen dat je het maximale eruit haalt.’

12 Weken Online Lifestyle Plan Personal

Ben nu vier weken geleden begonnen en ondertussen eerste meting gehad .Echt verbluffend zeven kilo kwijt en lagere vetpercentage.Mede door mijn zelf door me te houden aan de richtlijnen vwb het eten wat aangeraden wordt door de gym waar ik overige niks in mis kan na genoeg alles eten als je maar aan de richtlijnen houdt.Maar ook het trainen onder begeleiding van personel trainer perfecte begeleiding en afwisselende trainingsschema op allerlei apparaten.Ga ook zeker door ben zeer tevreden.’

12 Weken Online Lifestyle Plan Personal

Ik ben bijna 3 maanden aan het trainen en ben eindelijk vet aan het verbranden. Ik sport al jaren, maar dit was me nog niet eerder gelukt. Dit komt onder andere door de Food tracker in de app die ik gebruik en er achter kwam dit ik niet genoeg voedingsstoffen binnen kreeg en veel te weinig at. Het was even wennen, maar het resultaat is zichtbaar. De begeleiding is ook top, dit miste ik echt bij mijn vorige sportschool, waardoor ik allerlei blessures opliep. Als ik nu ergens last van heb, wordt er meteen ingegrepen. Iedere 4 weken krijg ik een nieuw trainingsschema en wordt alles goed uitgelegd. Ik had niet verwacht dat ik krachttraining zo leuk zou vinden en al zo snel resultaat zou zien. Ik merk ook echt dat ik al veel sterker ben en heb daar in het dagelijks leven al veel profijt van. Ik raad iedereen aan om naar Personal Lifestyle Gym te gaan vanwege de goede begeleiding en voedingsadvies. Top!

12 Weken Online Lifestyle Plan Personal

Geen resultaten meer in de vorige sportschool door verkeerd trainen en te weinig eten. Even wakker geschut door Marc, Jeroen en rest van het team…. meer eten, veel meer.. nieuwe schema’s en knallen!! Trainers zijn super enthousiast, motiveren je, en laten je weer voelen wat trainen is. Na elk bezoek het gevoel dat je daadwerkelijk gewerkt heeft.

Na 4 weken van 20,2 naar 17,2 ruim 3 kg vet kwijt en weer lekkerder in mn vel!! Zo blij de overstap gemaakt te hebben!!!!

12 Weken Online Lifestyle Plan Personal

Een maand geleden was ik meer dan klaar met mijn lijf, overal pijntjes, dingetjes en was (lees ben nu nog) veel te zwaar. Na mijn intakegesprek met Marc was ik enthousiast alleen zag ik op tegen bepaalde dingen zoals groente eten in de morgen.

Toch ben ik op 1 april gestart en ben erg enthousiast. Het valt me alles mee, heb na 1 maand goede resultaten behaald en zijn mijn ‘zeurpijntjes’ weg.

Maar wat ik het allermooiste vind is dat de sfeer zo relaxed is, terwijl ze je toch af en toe een schop onder je kont geven. Het blijkt dus dat, als je denkt dat je dood gaat, je in je leven na de dood altijd nog 3 of 4 extra reps kunt doen 😜 Ik ervaar, met het team van Marc en mijn mede sporters, als 1 team, 1 taak💪

Kortom wat mij betreft een aanrader!!’

12 Weken Online Lifestyle Plan Personal

Had niet gedacht dat ik krachttraining ooit leuk zou gaan vinden…..Marc’s team en de geweldige begeleiding (je kunt zelfs altijd chatten voor vragen) voedingsplan en foodtracker zijn ideaal. Het sporten op afspraak zorgt ervoor dat je wel moet….no way back, but thats okay. De afwisselende schemas en ‘toetjes’ aan het einde van de trainingen houden het ook spannend. Ohh ja 3 kg vet kwijt en centimeters kwijt in 4 weken tijd……..EN bijna in mn te kleine jurkje passen zorgen er ook voor dat ik GRAAG wil sporten!

12 Weken Online Lifestyle Plan Personal

Ik ben erg blij met de personal training die ik volg bij Marc. Inmiddels 8 weken bezig en ik voel me fit, heb meer energie en daarnaast ook al 11 kilo kwijt. Top!!

12 Weken Online Lifestyle Plan Personal

Toen ik met Personal Training bij Marc begon, was m’n vetpercentage 25,6%. Inmiddels zit ik op 19,5%, ben ik fit en zit ik weer vol energie. Naast het geven van PT lessen, is Marc een motivatie voor mij met z’n enthousiaste en ondernemende ideeën. MH Food Inspiration is hierbij een handige aanvulling op PGMH, om m’n laatste doelen te bereiken en inspiratie te krijgen voor lekkere en gezonde recepten.

12 Weken Online Lifestyle Plan Personal
Back To Top