skip to Main Content

Voedingsschema laten maken

27.00

Behaal de best mogelijke resultaten met een persoonlijk voedingsschema!

Het aanpassen van je voeding is enorm belangrijk bij het behalen van optimale resultaten. Wanneer je het moeilijk vind om een voedingsschema samen te stellen in de app of gewoon geen zin hebt om dit te doen, dan kunnen wij een persoonlijk voedingsschema voor je maken.

  • Bespaar tijd en moeite met een persoonlijk voedingsschema
  • Optimaliseer je resultaten door je voeding aan te passen aan jouw doelen
  • Laat professionals jouw voedingsschema maken voor maximale effectiviteit
  • Snel en gemakkelijk bestellen via onze webshop met snelle opvolging binnen 24 uur.

Bestel jouw voedingsschema op maat en we nemen binnen 24 uur contact met je op om jouw voorkeuren te bespreken.

Category:

Beschrijving

Het aanpassen van je voeding is van cruciaal belang om optimale resultaten te behalen in je gezondheids- en fitnessdoelen. Als je het moeilijk vindt om zelf een voedingsschema samen te stellen via een app of er gewoonweg geen zin in hebt, kunnen wij je helpen met het op maat maken van een persoonlijk voedingsschema, inclusief boodschappenlijst per dag/week.

In onze webshop kun je een voedingsschema kopen. Na aankoop zal 1 van onze hoofdcoaches contact met je opnemen om jouw wensen en voorkeuren te bespreken. Op basis daarvan stellen we een persoonlijk voedingsschema voor je samen. We houden daarin ook rekening met jouw caloriebehoefte en activiteitsniveau. Je krijgt toegang tot onze Online Lifestyle Plan app, zodat je alles overzichtelijk op je smartphone hebt staan.

Wil je een persoonlijk voedingsschema op maat laten maken? Klik dan hierboven om er een te bestellen en start met het behalen van jouw gezondheids- en fitnessdoelen!

Back To Top