skip to Main Content

Gratis Pijncheck

0.00

Waardering 0 uit 5
(be the first to review)

Gratis pijncheck om de ernst van jouw blessure in kaart te brengen en een eerlijk en duidelijk behandelplan met je te bespreken.

De Mylogenics™ methodiek is gericht op Preventie, Behandeling en Prestatieverbetering en is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden.

Blessures die wij goed kunnen behandelen zijn:
– lage rugklachten
– heupklachten
– schouderklachten
– knieklachten
– nekklachten
– enkelklachten

Category:

Beschrijving

Om jouw blessure zo efficiënt mogelijk te verhelpen werken we volgens de Mylogenics methode. Om te kijken wat wij precies moeten doen en om jou een eerlijke en duidelijke indicatie te geven, bieden we een gratis pijncheck aan.

Diverse specifieke testprotocollen, zoals kracht-, lengte- en subtiele provocatie testen, helpen bij het creëren van een nauwkeurig beeld van het functioneren van jouw spieren.

Met Mylogenics™ versterken wij direct je zwakke schakels, kunnen we een doelgericht trainingsschema maken en, indien gewenst, adviseren we jou welke voeding en supplementen voor jou bijdragen aan een snel herstel.

We zoeken naar de oorzaak van de ontstane blessure en/of ongemak. Vanuit de oorzaak pakken we het ontstane probleem aan, zodat de kans op terugkerende klachten aan dezelfde structuur minimaal is.

Boek hier een gratis pijncheck in Hoofddorp of Hillegom.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Leave a customer review

Andere suggesties…

Back To Top