skip to Main Content

E-book Zwangerschapstraining

17.00

Waardering 0 uit 5
(be the first to review)

In dit e-book deel ik mijn kennis, praktisch toepasbare tips en trainingen met je, zodat jij weet wat jij moet doen om zo fit en gezond mogelijk te zijn tijdens je zwangerschap en snel kunt herstellen na je bevalling.

Leer:

  • hoe jij moet trainen tijdens je zwangerschap
  • wat je moet eten om fit en energiek te blijven
  • hoe jij je bekkenbodem versterkt
  • hoe jouw spijsvertering werkt

Category:

Beschrijving

ALLES WAT JE MOET WETEN OM ZO FIT EN GEZOND MOGELIJK TE ZIJN TIJDENS JE ZWANGERSCHAP EN SNEL TE HERSTELLEN NA JE BEVALLING

Zwanger zijn is de meest bijzondere ervaring in het leven van een vrouw. Daarom is het logisch dat er dingen zijn waarvan je niets afweet als je net zwanger bent.

In 2013 begeleide ik mijn 1e zwangere klant. Ik wilde haar op een veilige manier helpen met training, voeding en leefstijl om ervoor te zorgen dat zij goed voorbereid was op de bevalling en de periode hierna. Om dit proces goed te laten verlopen, liet ik me inspireren door Jenny Burell, een ervaren coach met het specialisme in zwangerschapstraining, in Londen.

Door deze ervaring ben ik geïnteresseerd geraakt in het ontwikkelen van mijn kennis en door deze veelzijdige ervaring heb ik mijn kennis kunnen verbreden. Eén van de dingen die mij opviel was, hoe belangrijk de bekkenbodem is en hoe weinig aandacht daar eigenlijk aan wordt gegeven.

Binnen Personal Lifestyle Gym geef ik als specialist in zwangerschapstraining, wekelijks trainingen voor vrouwen die zwanger zijn of net zwanger zijn geweest.

In dit e-book wil ik mijn kennis, praktisch toepasbare tips en trainingen met je delen, zodat jij weet wat jij moet doen om zo fit en gezond mogelijk te zijn tijdens je zwangerschap en snel kunt herstellen na je bevalling.

Het is een samenvatting van alles wat ik weet en waarmee ik vind dat je iets kunt doen.

Haal het beste uit jezelf voor jou en je baby!

Sharon Kiewiet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Leave a customer review

Andere suggesties…

Back To Top