skip to Main Content

DIM & Choline

25.95

Waardering 0 uit 5
(be the first to review)
  • Bevordert stofwisseling
  • Normale en regelmatige menstruatie
  • Reiniging lever en normale vetstofwisseling
  • Populair tijdens het afslanken

Category:

Beschrijving

DIM met choline en vitamine E, aangevuld met Bioperine (R) voor een betere opname. De bijzondere stoffen in dit supplement zie je niet snel in andere producten. Zo bevat het DIM (diindolyl- methaan), een fytonutrient dat voorkomt groenten zoals broccoli, spruitjes, koolsoorten en bloemkool. De stof staat tegenwoordig erg in de belangstelling. Om veel DIM binnen te krijgen, moet je dagelijks een flinke portie van deze groenten eten. Met DIM krijg je dagelijks voldoende binnen.

Tevens bevat dit supplement Bioperine®, een gestandaardiseerd extract afkomstig uit de vrucht van de Piper nigrum L (zwarte peper) en de ‘Piper longum L(lange peper). Dit peperextract ondersteunt de stofwisseling en bevordert een normale en regelmatige menstruatie.

Choline is een vitamine-achtige stof die de reinigende werking door de lever ondersteunt. Choline is goed voor de normale vetstofwisseling. DIM wordt vooral veel gebruikt door vrouwen en is zeer populair tijdens het afslanken.

Samenstelling per dagdosering (4 capsules)
Ingredient Hoeveelheid Percentage RI* Verbinding
Vitaminen
Vitamine E 217 mg 1810% D-alfa-tocoferylacetaat
Kruiden
Bioperine(TM) 12 mg
Overig
DIM 400 mg
Choline 100 mg Bitartraat
*) Referentie Inname.
Categorie: Overig. Ingredienten: Microcrystalline cellulose (vulstof), di-indolyl methaan (DIM), HPMC (verdikkingsmiddel/capsulehuls), choline bitartraat, vitaminen, magnesium stearaat (plantaardig – antiklontermiddel), Bioperine(TM). Allergie informatie: Dit product is vrij van bekende allergenen.

Geadviseerd dagelijks gebruik: 4 capsules per dag met ruim water innemen. Bij voorkeur verdelen over de dag en in combinatie met een maaltijd.

Waarschuwingen: Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Bewaaradvies: Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Inhoud: 120 Vcaps

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Leave a customer review
Back To Top