skip to Main Content

Creatine

28.75

Waardering 0 uit 5
(be the first to review)
• Draagt bij aan sportprestaties

Zuivere Creatine
Geschikt voor korte krachtinspanningen
Micronised voor maximale opname

Category:

Beschrijving

Ontketen je ware potentieel in de sportschool met onze krachtige formule: Creatine! Het is geen wonder dat Creatine het meest bekende en gewaardeerde product is onder fitnessatleten overal ter wereld.

Creatine staat bekend om zijn bewezen resultaten en heeft de tand des tijds doorstaan als een essentieel hulpmiddel voor serieuze sporters. Bij consequente inname van onze Creatine-formule zal je na slechts twee weken de concentratie Creatinefosfaat op het gewenste niveau hebben bereikt. Dit betekent dat je lichaam optimaal gebruik kan maken van de extra energiebron die Creatine biedt, wat leidt tot indrukwekkende krachttoenames en verbeterde trainingsprestaties.

Wat Creatine zo uniek maakt, is het vermogen om ATP (adenosinetrifosfaat) te regenereren – de essentiële energiebron voor intensieve fysieke inspanning. Door de ATP-voorraad in je spieren te verhogen, stelt Creatine je in staat om harder te trainen, meer herhalingen te doen en sneller te herstellen tussen sets. Dit vertaalt zich direct in verbeterde kracht, explosiviteit en spieruithoudingsvermogen.

Maar dat is nog niet alles! Bij regelmatig gebruik van Creatine zal het niveau van Creatinefosfaat in je spieren gehandhaafd blijven. Dit betekent dat je voortdurend kunt profiteren van de voordelen van dit krachtige supplement, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over terugval in prestaties.

Onze Creatine-formule is van de hoogste kwaliteit en is zorgvuldig samengesteld om je de meest effectieve en zuivere vorm van Creatine te bieden. We hebben ervoor gezorgd dat onze Creatine gemakkelijk kan worden opgenomen door je lichaam, zodat je er het maximale uit kunt halen.

Dus waar wacht je nog op? Geef jezelf de voorsprong die je nodig hebt en til je training naar een geheel nieuw niveau met Creatine. Ervaar de explosieve kracht, verbeterde prestaties en ongeëvenaarde resultaten waar fitnessatleten al jaren bij zweren. Bereik de top van je spel en overtreffende resultaten met onze revolutionaire Creatine-formule!

Let op: De aanbevolen dosering niet overschrijden. Dit product is niet bedoeld ter vervanging van een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet.

Geadviseerd dagelijks gebruik

Eerste week: 3x daags 5 gram, bij de maaltijd. Tweede week: 2x daags 5 gram, bij lunch en diner. Onderhoud: 1x daags 5 gram bij een maaltijd. 5 gram komt overeen met ongeveer 2 maatlepels.

Samenstelling

Samenstelling per dagdosering (5 gram, 1 maatlepel)
Ingredient Hoeveelheid RI * Verbinding
Overig
Creatine 5 g Monohydraat
*) Referentie Inname.
Categorie: Aminozuren. Ingredienten: Creatine monohydraat. Allergie informatie: Dit product bevat geen bekende allergenen.

Waarschuwingen

Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Bewaaradvies

Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Productkenmerken

Oorsprong: Natuurlijk
GMO vrij: Ja
Formaat verpakking: 150 ml
Ingredient Hoeveelheid Functie
Gelatine 125 mg Verdikkingsmiddel/capsulehuls
Silicium Dioxide 3 mg Antiklontermiddel

Hulpstoffen

Ingredient Hoeveelheid Functie
Amylum Solani (aardappelzetmeel) 30 mg
Olijf Olie 5 mg
HPMC 97 mg Verdikkingsmiddel/capsulehuls

Veilig gebruik voor speciale groepen

Vegetariërs
ja
Veganisten
ja
Diabetes
ja
Zwangerschap
nee
Borstvoeding
nee
Cosher / Halal
nee

Allergie informatie

Dit product bevat geen bekende allergenen.

Geadviseerd dagelijks gebruik: Eerste week: 3x daags 5 gram, bij de maaltijd. Tweede week: 2x daags 5 gram, bij lunch en diner. Onderhoud: 1x daags 5 gram bij een maaltijd. 5 gram komt overeen met ongeveer 2 maatlepels.

Inhoud: 500 gram

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Leave a customer review
Back To Top