skip to Main Content

Boek: ‘Van profkeeper naar succesvol ondernemer’

18.95

Na 10 jaar Personal Lifestyle Gym wilde ik een blijvend iets doen. Het werd een boek wat ik zelf schreef, waarin je kunt lezen hoe ik ben opgegroeid en hoe ik profkeeper werd. In het profvoetbal ben ik gevormd tot wie ik nu ben: Iemand die altijd wil presteren en altijd de beste wil zijn! En zo bouw ik stukje bij beetje elke dag keihard aan mijn eigen gyms.

Category:

Beschrijving

Als klein jongetje had ik een droom om keeper te worden van het Nederlands elftal. Ik kwam niet verder dan elke dag trainen met de toekomstig keeper van het Nederlands elftal, Maarten Stekelenburg. Na 10 jaar in het betaalde voetbal te hebben mogen rondlopen, kwam ik tot de conclusie dat ik de top niet meer ging halen en koos ik voor een ‘maatschappelijke’ carrière.

Fitnesscoaching deed ik al naast het voetballen, dus die keuze was logisch. Bij Amsfit in Amsterdam had ik mijn 1e echte baan en besefte ik dat fitness veel meer was dan bewegen. Toen ik door het ‘Overload’ virus werd gegrepen, heb ik me ontwikkeld tot een complete fitnesscoach en ondernemer.

Ik begon met kettlebelltrainingen geven in Hoofddorp, opende daar mijn 1e eigen gym en ontwikkelde een fitness & voeding app. Personal Gym Marc Hogervorst werd Personal Lifestyle Gym en toen ik met mijn vrouw Brigitte en dochters Isa, Jools en Floortje naar Hillegom verhuisde breidde ik uit met een 2e vestiging.

Nu 10 jaar verder hebben ik, met onze leden en ons team van TOP coaches, veel meegemaakt en staat er een concept wat dagelijks het verschil maakt voor hen. Ondertussen bouwen we door en ontwikkelen we ons iedere dag om onze leden beter te kunnen begeleiden met het behalen van hun doelen.

In dit boek lees je hoe ik ben opgegroeid en hoe ik, samen met mijn gezin, het team en de leden van PLG, ben gekomen waar we nu in 2024 staan.

Back To Top