skip to Main Content

‘Train 1 op 4 en altijd onder begeleiding van een personal trainer’

1 op 4 ‘small group’ trainingen: de ideale manier om ‘personal’ te trainen

Wil je samen met anderen trainen mét de persoonlijke aandacht van een personal trainer? Dan is small group personal training de ideale manier voor jou! In een kleine groep van 4 personen krijg je een persoonlijk trainingsschema, aangepast aan jouw individuele doelen en behoeften. Je wordt begeleidt door een ervaren TOP C personal trainer van Personal Lifestyle Gym.

Small group trainingen zijn populair onder mensen die willen trainen voor een specifieke doel, zoals gewichtsverlies, spieropbouw of het verbeteren van hun conditie.

De trainingen zijn geschikt voor mensen die meer willen bewegen en gezonder willen leven, maar ook specifieke doelen willen nastreven. Doordat de personal trainer je continu aanstuurt tijdens de training, maar ook erna begeleidt zal je geweldige resultaten kunnen behalen.

Na de intake weet jij precies wat je moet doen onder onze begeleiding

Na een kennismaking en uitgebreide intake in de gym bespreken we welke doelen jij hebt. Wij leggen je uit wat je moet doen, wat je het beste kunt eten enzovoort voor blijvende resultaten.

Na het installeren van onze fitness- en voedingsapp, gaan we met jouw persoonlijke programma’s aan de slag waarmee we tijdens de trainingen gaan werken.

Wekelijks 2-3 doelgerichte trainingen

Je gaat 2 tot 3 keer per week trainen in ons concept. Er is ruimte om 2x per week 1 op 4 te trainen en 1 x per week kun je je inschrijven voor Personal Fitness (1 op 8).

Voeding en leefstijl maken het verschil

Naast de trainingen word je gecoacht in je voeding en leefstijl (slaap, stress etc), zodat je optimale resultaten gaat behalen. Deze resultaten meten we door je regelmatig op de Inbody te analyseren. Zo weten we precies waar jij op dat moment staat en wat je moet doen om de volgende stap te zetten.

Als je meer wilt weten over onze small group trainingen, neem dan contact met ons op. Stuur een email naar info@personallifestylegym.nl

Hierbij enkele voordelen van 1 op 4 trainingen:

 • Persoonlijke aandacht: Je krijgt een training op maat, aangepast aan jouw individuele doelen en behoeften.
 • Motivatie: Je wordt gemotiveerd door de aanwezigheid van anderen en door het zien van de resultaten van je mede-trainees.
 • Vaste momenten: We trainen op maandag, woensdag en vrijdag om 9:00 uur. Je kunt 2x per week trainen in de small group en mag daarnaast 1x per week trainen in ons personal fitness (1 op max.8) concept.
 • Gezelligheid: Je hebt plezier tijdens de training en je bouwt nieuwe contacten op.

Wil je een vrijblijvende kennismaking plannen? Neem dan contact met ons op!

We vertellen je graag meer over onze trainingen en leggen je precies uit wat je kunt verwachten.

 • Wekelijks 2 trainingen van ±45 minuten met 3 anderen tegelijk

 • Persoonlijke trainingsschema’s

 • Training van TOP C Personal Trainer en Voedingscoach

 • 4 wekelijkse Inbody lichaamsanalyse (gewicht, vet%, visceraal vet, spiermassa etc)

 • Kosteloos 1 x per week deelnemen aan Personal Fitness (1 op 8)

 • Gebruik van onze Online Lifestyle Plan app

 • Meer dan 250 gezonde recepten

 • Menuplannen obv jouw voorkeuren

 • Korting op Mylogenics blessurebehandeling

Personal Lifestyle Gym
4.9
Gebaseerd op 52 beoordelingen
powered by Google
Perry & StefaniePerry & Stefanie
15:04 23 Oct 23
Marbette SchuttenMarbette Schutten
13:31 29 Mar 23
Ik train al vanaf het begin bij Personal Lifestyle Gym. Je traint altijd in een kleine groep(7 of 8 personen) hierdoor heeft de trainer oog voor iedereen. Om de 4 weken krijg je een nieuw trainingschema. Heb je een blessure wordt je behandeld. Je wordt ondersteund in voeding.Dus een sportschool zoals het hoort te zijn
Jasper LinschotenJasper Linschoten
10:36 21 Mar 23
Persoonlijke aanpak door vakkundige trainers en nooit te druk door een systeem van inschrijven (wat ook nog eens een stok achter de deur is om ook echt te gaan). Top!
Boy van ZelstBoy van Zelst
16:44 15 Mar 23
Trainen bij Personal Lifestyle Gym is als trainen bij jezelf thuis alleen dan met een personal coach die je continu helpt om de juiste spiergroepen aan te spreken en die het juiste plan voor je ontwikkeld. Dat zorgt ervoor dat je de doelen die jij hebt echt kunt bereiken. Het is heel laagdrempelig, een huiskamer gevoel en juist die sfeer zorgt ervoor dat ik altijd gemotiveerd ben om te gaan, het is iets waar ik zin in heb en niet iets wat ik moet doen. Last but not least het brengt ook echt resultaat, ik voel me fit en wordt alleen maar fitter!
Al een aantal jaren lid en bevalt prima. Altijd een trainer in de buurt die je tips geeft en eventueel kan assisteren. En de koffie smaakt ook prima! 🙂
Pleunie GroenPleunie Groen
14:17 15 Mar 23
Toen ik een aantal jaar geleden moeder werd en bijna 20 kg zwaarder woog, ging het roer om. Ik sloot me aan bij Personal Lifestyle Gym via een vriendin en was direct verkocht. Mijn wens was vroeger om 'sportverslaafd' te zijn (in a good sence) en dat is inmiddels gelukt. Ik train 4x in de week, krijg veel motivatie van de trainers, voedingsadviezen (ook nog na al die jaren) en iedere 4 weken 2 nieuwe schema's zodat het leuk blijft. Elke 3 maanden - kan ook vaker - doe ik een lichaamsmeeting om te kijken hoe mijn vet/spier/vocht gehalte is. Inmiddels is die 20 kg er al lang af (gebleven) en ben ik een fitte vrouw. De persoonlijke aandacht, know-how van de trainers en (voedings)adviezen zijn gewoon top!
Mitchell van der PaardMitchell van der Paard
16:03 03 Jan 23
Goede trainers die hun uiterste best doen om resultaat met de leden te behalen!
Thomas BThomas B
15:26 27 Oct 22
Top sportschool, goed systeem van werken en een hele gave stageplek! Zeker een aanrader voor zowel klanten als toekomstige trainers die een stageplek zoeken.
Max FranciereMax Franciere
14:42 27 Oct 22
Mega leuke werkplek met een fantastisch team. Je ziet hoe gepassioneerd iedereen hier te werk gaat. Zeker een aanrader.
paula verhoefpaula verhoef
19:18 05 Mar 22
Een aanrader!!!!! Een all in pakket, training, voedingsadvies en bijzonder aardige trainers *( niet te vergeten ) Zelfs voor iemand van mijn leeftijd (72) nog leuk om te doen. Ik ben veeel sterker geworden dankzij de krachttraining en dat is voor mensen op mijn leeftijd erg belangrijk.
Annemieke EigenhuisAnnemieke Eigenhuis
10:42 19 Aug 21
Fantastische gym waar persoonlijke begeleiding voorop staat. Personal fitness met maximaal 7 mensen op 1 trainer. Hierdoor wordt er steeds goed in de gaten gehouden hoe de uitvoering van de oefening gaat en word ik gecorrigeerd indien nodig. Iedere 4 weken een nieuw trainingsschema afgestemd op mijn persoonlijke situatie. Afspraken inplannen via de app is top. En gaat het even niet zo goed met je dan wordt er gekeken wat ze kunnen beteken en word je geholpen om weer vol te gaan. Ik train hier nu al meer dan 5 jaar met veel plezier en resultaat!
js_loader

Personal Fitness:

Train op afspraak met maximaal 7 anderen en altijd onder begeleiding van 1 van onze personal trainers in onze exclusieve gyms

Back To Top