skip to Main Content

 

Wij zijn een gym voor iedereen die fitter, energieker en gezonder wilt worden in een gezellige sociale sfeer.

De trainingen zijn in kleine groepen van maximaal 8 mensen waarbij er altijd een personal trainer aanwezig is om jou te helpen jouw doelen te behalen. Of je kunt 1 op 4 (vaste tijden) of 1 op 1 trainen met 1 (tijden in overleg) van onze personal trainers.

Iedereen werkt bij ons met een eigen trainingsschema. Want iedereen heeft een specifieke aanpak nodig. 

We leren elkaar beter kennen tijdens een intake/kennismakingsgesprek zodat we een persoonlijk trainings- en voedingsplan voor je op kunnen stellen, waarmee je direct aan de slag kunt.

Elke 4 weken bekijken we welke aanpassingen we daarin moeten doen.

Kom vrijblijvend ervaren hoe wij werken en hoe fijn de sfeer tijdens onze trainingen is.

 

Proefles aanvragen
Proefles aanvragen

Personal fitness

 • Maximaal 8 mensen per lesuur
 • Effectieve trainingen van ± 45 min per keer
 • Altijd begeleiding door een personal trainer
 • Onbeperkt en op afspraak trainen
 • Inclusief voedingsplan
 • Ideaal wanneer je doelgericht wilt trainen met een persoonlijke aanpak
 • Trainen in Hoofddorp en Hillegom
Personal Lifestyle Gym
4.9
Gebaseerd op 52 beoordelingen
powered by Google
Perry & StefaniePerry & Stefanie
15:04 23 Oct 23
Marbette SchuttenMarbette Schutten
13:31 29 Mar 23
Ik train al vanaf het begin bij Personal Lifestyle Gym. Je traint altijd in een kleine groep(7 of 8 personen) hierdoor heeft de trainer oog voor iedereen. Om de 4 weken krijg je een nieuw trainingschema. Heb je een blessure wordt je behandeld. Je wordt ondersteund in voeding.Dus een sportschool zoals het hoort te zijn
Jasper LinschotenJasper Linschoten
10:36 21 Mar 23
Persoonlijke aanpak door vakkundige trainers en nooit te druk door een systeem van inschrijven (wat ook nog eens een stok achter de deur is om ook echt te gaan). Top!
Boy van ZelstBoy van Zelst
16:44 15 Mar 23
Trainen bij Personal Lifestyle Gym is als trainen bij jezelf thuis alleen dan met een personal coach die je continu helpt om de juiste spiergroepen aan te spreken en die het juiste plan voor je ontwikkeld. Dat zorgt ervoor dat je de doelen die jij hebt echt kunt bereiken. Het is heel laagdrempelig, een huiskamer gevoel en juist die sfeer zorgt ervoor dat ik altijd gemotiveerd ben om te gaan, het is iets waar ik zin in heb en niet iets wat ik moet doen. Last but not least het brengt ook echt resultaat, ik voel me fit en wordt alleen maar fitter!
Al een aantal jaren lid en bevalt prima. Altijd een trainer in de buurt die je tips geeft en eventueel kan assisteren. En de koffie smaakt ook prima! 🙂
Pleunie GroenPleunie Groen
14:17 15 Mar 23
Toen ik een aantal jaar geleden moeder werd en bijna 20 kg zwaarder woog, ging het roer om. Ik sloot me aan bij Personal Lifestyle Gym via een vriendin en was direct verkocht. Mijn wens was vroeger om 'sportverslaafd' te zijn (in a good sence) en dat is inmiddels gelukt. Ik train 4x in de week, krijg veel motivatie van de trainers, voedingsadviezen (ook nog na al die jaren) en iedere 4 weken 2 nieuwe schema's zodat het leuk blijft. Elke 3 maanden - kan ook vaker - doe ik een lichaamsmeeting om te kijken hoe mijn vet/spier/vocht gehalte is. Inmiddels is die 20 kg er al lang af (gebleven) en ben ik een fitte vrouw. De persoonlijke aandacht, know-how van de trainers en (voedings)adviezen zijn gewoon top!
Mitchell van der PaardMitchell van der Paard
16:03 03 Jan 23
Goede trainers die hun uiterste best doen om resultaat met de leden te behalen!
Thomas BThomas B
15:26 27 Oct 22
Top sportschool, goed systeem van werken en een hele gave stageplek! Zeker een aanrader voor zowel klanten als toekomstige trainers die een stageplek zoeken.
Max FranciereMax Franciere
14:42 27 Oct 22
Mega leuke werkplek met een fantastisch team. Je ziet hoe gepassioneerd iedereen hier te werk gaat. Zeker een aanrader.
paula verhoefpaula verhoef
19:18 05 Mar 22
Een aanrader!!!!! Een all in pakket, training, voedingsadvies en bijzonder aardige trainers *( niet te vergeten ) Zelfs voor iemand van mijn leeftijd (72) nog leuk om te doen. Ik ben veeel sterker geworden dankzij de krachttraining en dat is voor mensen op mijn leeftijd erg belangrijk.
Annemieke EigenhuisAnnemieke Eigenhuis
10:42 19 Aug 21
Fantastische gym waar persoonlijke begeleiding voorop staat. Personal fitness met maximaal 7 mensen op 1 trainer. Hierdoor wordt er steeds goed in de gaten gehouden hoe de uitvoering van de oefening gaat en word ik gecorrigeerd indien nodig. Iedere 4 weken een nieuw trainingsschema afgestemd op mijn persoonlijke situatie. Afspraken inplannen via de app is top. En gaat het even niet zo goed met je dan wordt er gekeken wat ze kunnen beteken en word je geholpen om weer vol te gaan. Ik train hier nu al meer dan 5 jaar met veel plezier en resultaat!
js_loader

Personal training

 • 1 op 1 met vaste Personal Coach
 • Trainen op afspraak (ook buiten openingstijden)
 • Voedingscoaching
 • Blessurebehandeling tijdens trainingen mogelijk
 • Ideaal voor mensen die perfect willen leren trainen
 • 24/7 begeleiding via Online Lifestyle Plan app
 • Combinatie met Personal Fitness mogelijk
 • Trainen in exclusieve Personal Training studio
 • Training in Hoofddorp en/of Hillegom
Vrijblijvende intake aanvragen

Mylogenics

De Mylogenics™ methodiek is gericht op Preventie, Behandeling en Prestatieverbetering en is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden.

Bij deze nieuwe revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek staat het direct boeken van resultaat centraal.

Gratis Pijncheck

Tijdens onze gratis pijncheck doen we enkele tests en geven we een realistisch en eerlijk advies over onze behandelmethode. We streven ernaar om in zo min mogelijk behandelingen jouw klachten te verhelpen.

Gratis pijncheck aanvragen
Back To Top