skip to Main Content

Blessurebehandeling en direct blijvend échte resultaten met Mylogenics™

De Mylogenics™ methodiek is gericht op Preventie, Behandeling en Prestatieverbetering en is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden.

Bij deze nieuwe revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek staat het direct boeken van resultaat centraal. Na een Mylogenics™ behandeling is de pijnklacht minder en is je bewegingsvrijheid in de betreffende spier of structuur vele malen beter of zelfs optimaal.

Met behulp van Mylogenics™ sporen wij binnen enkele minuten jouw zwakke schakels binnen je spier- en zenuwstelsel op.

Specifieke testprotocollen

Diverse specifieke testprotocollen, zoals kracht-, lengte- en subtiele provocatie testen, helpen bij het creëren van een nauwkeurig beeld van het functioneren van jouw spieren.

Met Mylogenics™ versterken wij direct je zwakke schakels, kunnen we een doelgericht trainingsschema maken en, indien gewenst, adviseren we jou welke voeding en supplementen voor jou bijdragen aan een snel herstel.

We zoeken naar de oorzaak van de ontstane blessure en/of ongemak. Vanuit de oorzaak pakken we het ontstane probleem aan, zodat de kans op terugkerende klachten aan dezelfde structuur minimaal is.

Pijncheck – gratis

1e behandeling €57 (80% van de klachten lossen we op)

2e en 3e behandeling €49

Vanaf de 4e behandeling €42

De behandelingen vinden plaats in onze gym in Hoofddorp. Het is aan te raden kleding te dragen waarin je gemakkelijk beweegt (bijv. sportkleding), omdat tijdens het testen en behandelen noodzakelijk is om, indien mogelijk, actief mee te bewegen.

Back To Top