skip to Main Content

‘Train 1 op 1 met onze personal trainers en behaal de best mogelijke resultaten’

 • 1 op 1 begeleidingstraject van 12 weken

 • Inclusief voedingscoaching en voortgangsmetingen

 • Elke training afgestemd op jouw mogelijkheden en doelen

 • Inclusief Mylogenics blessurebehandelingen

 • Elke 12 weken verlengbaar

30 minuten training vanaf: €44,85 per training

50 minuten training vanaf €69,- per training

2e persoon in zelfde training = €12,- per training extra

Master trainer = €20 per training extra

In onze gyms in Hoofddorp en Hillegom bieden wij trainingen aan die afgestemd zijn op jouw persoonlijke doelen en behoeften. Onze personal trainers zijn gemotiveerd om jou te begeleiden om het maximale uit jezelf te halen tijdens de trainingen en daar omheen.

Het grote verschil tussen personal training en personal fitness is dat je tijdens de trainingen continu jouw eigen trainer naast je hebt staan en buiten de reguliere (PersonalFitness) openingstijden kunt afspreken met hem/haar.

Na de intake weten wij precies wat jij moet doen om de gewenste doelen te behalen

Na een kennismaking en uitgebreide intake in de gym (van jouw voorkeur in Hoofddorp of Hillegom) bespreek je welke doelen jij hebt. Wij leggen je uit wat je moet doen, hoe vaak en wat je moet trainen, wat je het beste kunt eten, enz. om blijvend resultaat te behalen.

Na het installeren van onze fitness- en voedingsapp, gaan we met jouw persoonlijke programma’s aan de slag waarmee we tijdens de trainingen gaan werken.

We bepalen samen hoeveel trainingen jij wekelijks gaat doen

Je kunt 1 tot 4 keer per week, 1 op 1 trainen met een van onze personal trainers. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld 1 x per week 1 op 1 te trainen en daarnaast trainingen in ons personal fitness concept te volgen. Samen kijken we wat voor jou haalbaar is mbt jouw agenda en wat jij nodig hebt om jouw doelen te behalen.

Voeding en leefstijl maken het verschil voor de periodieke metingen

Naast de trainingen coacht jouw personal trainer je in je voeding en leefstijl, zodat je optimale resultaten gaat behalen. Deze resultaten meten we door je regelmatig op de Inbody te analyseren. Zo weten we precies waar jij op dat moment staat en wat je moet doen om de volgende stap te zetten.

Train met top trainers en in een fijne gym in Hoofddorp of Hillegom

Onze sportscholen in Hoofddorp en Hillegom beschikken over ervaren personal trainers die je helpen om je persoonlijke doelen te bereiken. Daarnaast hebben we de nieuwste fitnessapparatuur en een prettige trainingsomgeving.

Bekijk onze website voor meer informatie over onze personal training en personal fitness programma’s en neem gerust contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken.

Master Trainer

 • Meer dan 5 jaar ervaring
 • Overload Worldwide Top C gecertificeerd
 • Mylogenics Advanced gecertificeerd
 • Voedingscoach

 

Top Trainer

 • Meer dan 1 jaar ervaring
 • Overload Worldwide Top A gecertificeerd
 • Mylogenics gecertificeerd
 • Voedingscoach

 

PT Trainer

 • Afgestudeerd CIOS Fitness Coach
 • Personal Lifestyle Gym coachcursus gecertificeerd

 

Personal Lifestyle Gym
4.9
Gebaseerd op 52 beoordelingen
powered by Google
Perry & StefaniePerry & Stefanie
15:04 23 Oct 23
Marbette SchuttenMarbette Schutten
13:31 29 Mar 23
Ik train al vanaf het begin bij Personal Lifestyle Gym. Je traint altijd in een kleine groep(7 of 8 personen) hierdoor heeft de trainer oog voor iedereen. Om de 4 weken krijg je een nieuw trainingschema. Heb je een blessure wordt je behandeld. Je wordt ondersteund in voeding.Dus een sportschool zoals het hoort te zijn
Jasper LinschotenJasper Linschoten
10:36 21 Mar 23
Persoonlijke aanpak door vakkundige trainers en nooit te druk door een systeem van inschrijven (wat ook nog eens een stok achter de deur is om ook echt te gaan). Top!
Boy van ZelstBoy van Zelst
16:44 15 Mar 23
Trainen bij Personal Lifestyle Gym is als trainen bij jezelf thuis alleen dan met een personal coach die je continu helpt om de juiste spiergroepen aan te spreken en die het juiste plan voor je ontwikkeld. Dat zorgt ervoor dat je de doelen die jij hebt echt kunt bereiken. Het is heel laagdrempelig, een huiskamer gevoel en juist die sfeer zorgt ervoor dat ik altijd gemotiveerd ben om te gaan, het is iets waar ik zin in heb en niet iets wat ik moet doen. Last but not least het brengt ook echt resultaat, ik voel me fit en wordt alleen maar fitter!
Al een aantal jaren lid en bevalt prima. Altijd een trainer in de buurt die je tips geeft en eventueel kan assisteren. En de koffie smaakt ook prima! 🙂
Pleunie GroenPleunie Groen
14:17 15 Mar 23
Toen ik een aantal jaar geleden moeder werd en bijna 20 kg zwaarder woog, ging het roer om. Ik sloot me aan bij Personal Lifestyle Gym via een vriendin en was direct verkocht. Mijn wens was vroeger om 'sportverslaafd' te zijn (in a good sence) en dat is inmiddels gelukt. Ik train 4x in de week, krijg veel motivatie van de trainers, voedingsadviezen (ook nog na al die jaren) en iedere 4 weken 2 nieuwe schema's zodat het leuk blijft. Elke 3 maanden - kan ook vaker - doe ik een lichaamsmeeting om te kijken hoe mijn vet/spier/vocht gehalte is. Inmiddels is die 20 kg er al lang af (gebleven) en ben ik een fitte vrouw. De persoonlijke aandacht, know-how van de trainers en (voedings)adviezen zijn gewoon top!
Mitchell van der PaardMitchell van der Paard
16:03 03 Jan 23
Goede trainers die hun uiterste best doen om resultaat met de leden te behalen!
Thomas BThomas B
15:26 27 Oct 22
Top sportschool, goed systeem van werken en een hele gave stageplek! Zeker een aanrader voor zowel klanten als toekomstige trainers die een stageplek zoeken.
Max FranciereMax Franciere
14:42 27 Oct 22
Mega leuke werkplek met een fantastisch team. Je ziet hoe gepassioneerd iedereen hier te werk gaat. Zeker een aanrader.
paula verhoefpaula verhoef
19:18 05 Mar 22
Een aanrader!!!!! Een all in pakket, training, voedingsadvies en bijzonder aardige trainers *( niet te vergeten ) Zelfs voor iemand van mijn leeftijd (72) nog leuk om te doen. Ik ben veeel sterker geworden dankzij de krachttraining en dat is voor mensen op mijn leeftijd erg belangrijk.
Annemieke EigenhuisAnnemieke Eigenhuis
10:42 19 Aug 21
Fantastische gym waar persoonlijke begeleiding voorop staat. Personal fitness met maximaal 7 mensen op 1 trainer. Hierdoor wordt er steeds goed in de gaten gehouden hoe de uitvoering van de oefening gaat en word ik gecorrigeerd indien nodig. Iedere 4 weken een nieuw trainingsschema afgestemd op mijn persoonlijke situatie. Afspraken inplannen via de app is top. En gaat het even niet zo goed met je dan wordt er gekeken wat ze kunnen beteken en word je geholpen om weer vol te gaan. Ik train hier nu al meer dan 5 jaar met veel plezier en resultaat!
js_loader

Personal Fitness:

Train op afspraak met maximaal 7 anderen en altijd onder begeleiding van 1 van onze personal trainers in onze exclusieve gyms

Back To Top