skip to Main Content

‘Train met persoonlijke trainingsschema’s en krijg elke training de aandacht die je nodig hebt!’

PERSONAL FITNESS

Wil je echt fit worden en jouw vetpercentage en gewicht verlagen? Bij onze personal fitness gyms in Hoofddorp en Hillegom bieden we een uniek concept waarbij we jouw trainingsschema’s aanpassen om doelgericht jouw hormonen in balans te brengen. Hierdoor zal jouw lichaamssamenstelling normaliseren en je gewicht en vetpercentage sterk verbeteren.

Door een uitgebreide intake weten we precies hoe wij jou moeten begeleiden

Door middel van onze intake en 4 wekelijkse vragenlijsten in onze app, kijken we welke hormonen uit balans zijn en welke doelen je hebt. Hormonen bepalen onder andere hoeveel vet je opslaat, hoeveel en waar je vet verbrandt en de hoeveelheid spiermassa die je kunt aanmaken. Door middel van training, voeding en leefstijl kunnen we op een natuurlijke manier deze hormonen beïnvloeden.

We optimaliseren je voedingsplan

Naast onze trainingen is voeding essentieel om de beste mogelijke resultaten te behalen. In onze gyms kijken we samen wat goed voor jou werkt en hoe je blijvend resultaat kunt behalen.

Je kunt volledige weekschema’s maken voor je voeding op basis van jouw doelen en voorkeuren in onze app. Wil je gecoacht worden met jouw voeding of alleen uitgeschreven voedingsschema’s met boodschappenlijst? Dan kun je dit als extra afnemen.

Train op afspraak en nooit met meer dan 7 anderen tegelijk

Wij staan klaar om jou te helpen tijdens de trainingen en het beste uit jezelf te halen. Voor elke training maak je een afspraak in onze online agenda en train je met maximaal 7 anderen tegelijk.

Mylogenics is een effectieve behandelmethode die jou snel blessurevrij helpt te worden

Heb je een blessure? Ook dan kunnen wij jou helpen. Wij kunnen je met Mylogenics effectief behandelen en ervoor zorgen dat je direct weer kunt trainen.

Meten is weten!

Om jouw vooruitgang te meten, kun je periodiek gebruik maken van onze Inbody apparatuur. Hiermee krijg je een totaalbeeld van jouw lichaamssamenstelling, inclusief spiermassa, lichaamsvet en visceraal vet.

Heb je vragen of behoefte aan extra ondersteuning? Via de chat in onze app kun je op elk gewenst moment contact met ons opnemen.

Plan nu een vrijblijvende kennismaking in en ontdek wat wij voor jouw persoonlijke fitness kunnen betekenen in Hoofddorp.

ABONNEMENTEN

3 mnd: €132,80 per maand | 6 mnd: €118,80 per maand |12 mnd: €104,80 per maand

Personal Lifestyle Gym
4.9
Gebaseerd op 25 beoordelingen
powered by Google
Mitchell van der PaardMitchell van der Paard
16:03 03 Jan 23
Goede trainers die hun uiterste best doen om resultaat met de leden te behalen!
Thomas BThomas B
15:26 27 Oct 22
Top sportschool, goed systeem van werken en een hele gave stageplek! Zeker een aanrader voor zowel klanten als toekomstige trainers die een stageplek zoeken.
Max FranciereMax Franciere
14:42 27 Oct 22
Mega leuke werkplek met een fantastisch team. Je ziet hoe gepassioneerd iedereen hier te werk gaat. Zeker een aanrader.
paula verhoefpaula verhoef
19:18 05 Mar 22
Een aanrader!!!!! Een all in pakket, training, voedingsadvies en bijzonder aardige trainers *( niet te vergeten ) Zelfs voor iemand van mijn leeftijd (72) nog leuk om te doen. Ik ben veeel sterker geworden dankzij de krachttraining en dat is voor mensen op mijn leeftijd erg belangrijk.
Annemieke EigenhuisAnnemieke Eigenhuis
10:42 19 Aug 21
Fantastische gym waar persoonlijke begeleiding voorop staat. Personal fitness met maximaal 7 mensen op 1 trainer. Hierdoor wordt er steeds goed in de gaten gehouden hoe de uitvoering van de oefening gaat en word ik gecorrigeerd indien nodig. Iedere 4 weken een nieuw trainingsschema afgestemd op mijn persoonlijke situatie. Afspraken inplannen via de app is top. En gaat het even niet zo goed met je dan wordt er gekeken wat ze kunnen beteken en word je geholpen om weer vol te gaan. Ik train hier nu al meer dan 5 jaar met veel plezier en resultaat!
js_loader

Personal Training:

Train 1 op 1 met jouw eigen personal coach

Back To Top