skip to Main Content

Blessurebehandeling en direct blijvend échte resultaten met Mylogenics™

De Mylogenics™ methodiek is gericht op Preventie, Behandeling en Prestatieverbetering en is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden.

Bij deze nieuwe revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek staat het direct boeken van resultaat centraal. Na een Mylogenics™ behandeling is de pijnklacht minder en is je bewegingsvrijheid in de betreffende spier of structuur vele malen beter of zelfs optimaal.

Met behulp van Mylogenics™ sporen wij binnen enkele minuten jouw zwakke schakels binnen je spier- en zenuwstelsel op.

GRATIS PIJNCHECK

Tijdens onze gratis pijncheck doen we enkele tests en geven we een realistisch en eerlijk advies over onze behandelmethode. We streven ernaar om in zo min mogelijk behandelingen jouw klachten te verhelpen.

Onze behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekering en dienen na behandeling per pin of contant te worden voldaan.

Specifieke testprotocollen

Diverse specifieke testprotocollen, zoals kracht-, lengte- en subtiele provocatie testen, helpen bij het creëren van een nauwkeurig beeld van het functioneren van jouw spieren.

Met Mylogenics™ versterken wij direct je zwakke schakels, kunnen we een doelgericht trainingsschema maken en, indien gewenst, adviseren we jou welke voeding en supplementen voor jou bijdragen aan een snel herstel.

We zoeken naar de oorzaak van de ontstane blessure en/of ongemak. Vanuit de oorzaak pakken we het ontstane probleem aan, zodat de kans op terugkerende klachten aan dezelfde structuur minimaal is.

PIJNCHECK – Gratis

1e behandeling €57 (80% van de klachten lossen we op) | Leden €27 per behandeling

2e en 3e behandeling €53

Vanaf de 4e behandeling €49

De behandelingen vinden plaats in onze gym in Hoofddorp of Hillegom. Het is aan te raden kleding te dragen waarin je gemakkelijk beweegt (bijv. sportkleding), omdat tijdens het testen en behandelen noodzakelijk is om, indien mogelijk, actief mee te bewegen.

Personal Lifestyle Gym
4.9
Gebaseerd op 25 beoordelingen
powered by Google
Mitchell van der PaardMitchell van der Paard
16:03 03 Jan 23
Goede trainers die hun uiterste best doen om resultaat met de leden te behalen!
Thomas BThomas B
15:26 27 Oct 22
Top sportschool, goed systeem van werken en een hele gave stageplek! Zeker een aanrader voor zowel klanten als toekomstige trainers die een stageplek zoeken.
Max FranciereMax Franciere
14:42 27 Oct 22
Mega leuke werkplek met een fantastisch team. Je ziet hoe gepassioneerd iedereen hier te werk gaat. Zeker een aanrader.
paula verhoefpaula verhoef
19:18 05 Mar 22
Een aanrader!!!!! Een all in pakket, training, voedingsadvies en bijzonder aardige trainers *( niet te vergeten ) Zelfs voor iemand van mijn leeftijd (72) nog leuk om te doen. Ik ben veeel sterker geworden dankzij de krachttraining en dat is voor mensen op mijn leeftijd erg belangrijk.
Annemieke EigenhuisAnnemieke Eigenhuis
10:42 19 Aug 21
Fantastische gym waar persoonlijke begeleiding voorop staat. Personal fitness met maximaal 7 mensen op 1 trainer. Hierdoor wordt er steeds goed in de gaten gehouden hoe de uitvoering van de oefening gaat en word ik gecorrigeerd indien nodig. Iedere 4 weken een nieuw trainingsschema afgestemd op mijn persoonlijke situatie. Afspraken inplannen via de app is top. En gaat het even niet zo goed met je dan wordt er gekeken wat ze kunnen beteken en word je geholpen om weer vol te gaan. Ik train hier nu al meer dan 5 jaar met veel plezier en resultaat!
js_loader
Back To Top