skip to Main Content

Blessurebehandeling gericht op directe resultaten

De Mylogenics™ methodiek is gericht op Preventie, Behandeling en Prestatieverbetering en is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden.

Met behulp van Mylogenics™ sporen wij binnen enkele minuten jouw zwakke schakels binnen je spier- en zenuwstelsel op, waardoor wij doelgericht de functie kunnen herstellen en de pijn zal afnemen.

Bij Mylogenics™ staat het direct boeken van resultaat centraal. Na een Mylogenics™ behandeling is de pijnklacht minder en is je bewegingsvrijheid in de betreffende spier of structuur vele malen beter of zelfs optimaal.

WAT WIJ DOEN TIJDENS DE GRATIS PIJNCHECK

Tijdens onze gratis pijncheck doen we enkele tests en geven we een realistisch en eerlijk advies over onze behandelmethode. We streven ernaar om, in zo min mogelijk behandelingen, jouw klachten te verhelpen.

Onze behandelaars zijn volledig Mylogenics gecertificeerd en tevens beschikken we over een Mylogenics Advanced certificering.

Onze behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekering en dienen na behandeling per pin of contant te worden voldaan.

KLACHTEN DIE WIJ BEHANDELEN

De behandelingen vinden plaats in onze gym in Hoofddorp of Hillegom. Het is aan te raden kleding te dragen waarin je gemakkelijk beweegt (bijv. sportkleding), omdat tijdens het testen en behandelen noodzakelijk is om, indien mogelijk, actief mee te bewegen.

Iedere blessure is anders. Echter ontstaan de meeste blessures door onder- of overbelasting van bepaalde gewrichten. Wanneer spieren niet goed gebruikt worden, kunnen er disfuncties ontstaan. De aansturing van de spieren vertraagt als het ware en de belasting op een gewricht kan ineens te hoog worden, waardoor een blessure ontstaat.

Wij sporen met enkele testen de zwakke schakels op en maken deze, dmv behandeling en doelgerichte oefeningen, weer sterk. Hierdoor vermindert de klacht vaak direct en hebben we (meestal) 1-3 behandelingen nodig om jou weer fit te krijgen.

Blessures die wij goed kunnen verhelpen zijn klachten aan:

  • rug
  • nek
  • schouders
  • heupen
  • ellebogen
  • enkels
  • knieën
  • kuiten/achillespezen
  • hielspoor

Mocht jouw klacht hier niet bij staan en wil je weten of wij je daarmee kunnen helpen? Stuur ons een email of chatbericht.

BEKIJK ONZE EBOOKS

ONZE TARIEVEN

PIJNCHECK – Gratis

1e behandeling €57 (80% van de klachten lossen we op) | Leden Personal Lifestyle Gym €27 per behandeling

2e en 3e behandeling €53

Vanaf de 4e behandeling €49

Lees wat onze klanten van ons vinden

De Mylogenics methode heeft mij met 1 behandeling van mijn acute en heftige rugpijn afgeholpen. Heel blij met de persoonlijke en vakkundige aandacht!

colinda bakker Avatar colinda bakker

Hele fijne effectieve methode om echt de oorzaak van een blessure of klacht te achterhalen en op te lossen. Na 2 behandelingen was ik van m’n rugpijn af en weet ik nu wat ik kan doen om het te voorkomen. Ze zijn hier erg kundig en weten vaak gelijk waar de oorzaak ligt. Heel blij mee!

Healthstudio Julia Avatar Healthstudio Julia

Ik ben heel erg tevreden! Erg snel van mijn klachten af en je kan vaak snel terecht! Persoonlijke aandacht staat hier voorop en dat merk je ook.

B Heinen Avatar B Heinen

De mylogenic behandelingen van Marc zijn heel professioneel, hij kijkt en luistert goed naar het probleem en lost het vaak met 1 behandeling al op. Hij zorgt er elke keer weer voor dat ik meteen resultaat heb. Tijdens een training ziet hij direct dat een beweging niet helemaal goed gaat en behandelt dat ter plekke met super resultaat. Zwakke schakels en blessures worden hierdoor snel aangepakt en zo kan ik al jarenlang optimaal bewegen. Heel blij mee!

Nancy Schonhage Avatar Nancy Schonhage

Snel en “to the point”… advies en korte motivatie gesprek….behandeling eerste keer in mijn leven met deze techniek, dag later is best “veel losgekomen“ zo moet ik zeggen…spieren en wat stevige plekken in mijn schouders en nek zeker beter. Algemeen misschien wat chaotisch maar zeker super vriendelijk en ook professioneel. Leuk bij jullie kunnen zijn en deze korte behandeling kunnen ervaren.

Far Away AnyWay Avatar Far Away AnyWay

Marc heeft mij heel fijn geholpen, een korte maar krachtige behandeling van mijn tennis elleboog met direct resultaat. Het voelde meteen anders! Als je pijn klachten hebt echt een aanrader.

Elize Cornet Avatar Elize Cornet

Ik heb jaren met lage rugklachten én nekklachten gelopen. Na een vage blessure kwam hier ook constante last van mijn hamstring bij. Super vervelend, ook omdat de chiropractor alleen maar tijdelijke verlichting gaf. Via een collega werd ik op de behandelwijze Mylogenics gewezen. Onder het mom 'baadt het niet, schaadt het niet,' toch maar een gratis pijncheck ingepland. Marc wist goed de vinger op de zere plek te leggen - de eerste behandeling was dan ook vrij heftig. Maar(!!) Ik merkte direct verlichting! Nu 4 behandelingen verder heb ik nergens meer last van! Bizar. Marc geeft je goede tips en handvatten voor een blijvend resultaat. Voor mij was dit een totaal nieuwe behandelwijze maar ik ben erg enthousiast. Ik raad het iedereen absoluut aan! Doe de gratis pijncheck, ze kunnen goed en eerlijk inschatten of ze je verder kunnen helpen.

Petra den Daas Avatar Petra den Daas

Afgelopen week kon ik met acute rugklachten ontzettend snel terecht bij Marc, tot op de dag van vandaag ben ik héél blij dat ik gegaan ben. Na 1 Mylogenics behandeling ben ik nagenoeg van alle klachten af, samen met het door hem aangepaste trainingsschema kan ik de klachten hopelijk buiten de deur houden! En mocht het terugkomen, dan weet ik zeker dat ik direct weer een afspraak zal maken voor de Mylogenics behandeling.

Patricia ter Horst Avatar Patricia ter Horst

Soms heb ik last van blessures en daar wil je dan zo snel mogelijk vanaf zijn. Door Mylogenics heb je na 1 of 2 behandelingen super goed resultaat en ben je zo goed als van je blessure af. Ik ben heel blij dat deze techniek wordt toegepast 🙂 ga zo door!!

Perry & Stefanie Avatar Perry & Stefanie

Na 1 behandeling veel verlichting. Fijne is dat ik na 1 dag al terecht kon en werd ontvangen op een zeer prettige, laagdrempelige maar professionele manier en in een frisse locatie.

Georgette Alberts Avatar Georgette Alberts

Afgelopen weekend helaas met mijn motor in een greppel beland en daarna veel last van nekklachten. Door een goede en snelle service kon ik gisteren al snel terecht en heeft Marc mij heel goed kunnen helpen. Vandaag gelukkig dan ook alweer mijn training pijnvrij kunnen hervatten. Superblij mee!

Arjan Reerink Avatar Arjan Reerink
Back To Top