skip to Main Content

Blessurebehandeling gericht op directe resultaten

De Mylogenics™ methodiek is gericht op Preventie, Behandeling en Prestatieverbetering en is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden.

Met behulp van Mylogenics™ sporen wij binnen enkele minuten jouw zwakke schakels binnen je spier- en zenuwstelsel op, waardoor wij doelgericht de functie kunnen herstellen en de pijn zal afnemen.

Bij Mylogenics™ staat het direct boeken van resultaat centraal. Na een Mylogenics™ behandeling is de pijnklacht minder en is je bewegingsvrijheid in de betreffende spier of structuur vele malen beter of zelfs optimaal.

WAT WIJ DOEN TIJDENS DE GRATIS PIJNCHECK

Tijdens onze gratis pijncheck doen we enkele tests en geven we een realistisch en eerlijk advies over onze behandelmethode. We streven ernaar om, in zo min mogelijk behandelingen, jouw klachten te verhelpen.

Onze behandelaars zijn volledig Mylogenics gecertificeerd en tevens beschikken we over een Mylogenics Advanced certificering.

Onze behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekering en dienen na behandeling per pin of contant te worden voldaan.

Lees wat onze klanten van ons vinden

KLACHTEN DIE WIJ BEHANDELEN

De behandelingen vinden plaats in onze gym in Hoofddorp of Hillegom. Het is aan te raden kleding te dragen waarin je gemakkelijk beweegt (bijv. sportkleding), omdat tijdens het testen en behandelen noodzakelijk is om, indien mogelijk, actief mee te bewegen.

Iedere blessure is anders. Echter ontstaan de meeste blessures door onder- of overbelasting van bepaalde gewrichten. Wanneer spieren niet goed gebruikt worden, kunnen er disfuncties ontstaan. De aansturing van de spieren vertraagt als het ware en de belasting op een gewricht kan ineens te hoog worden, waardoor een blessure ontstaat.

Wij sporen met enkele testen de zwakke schakels op en maken deze, dmv behandeling en doelgerichte oefeningen, weer sterk. Hierdoor vermindert de klacht vaak direct en hebben we (meestal) 1-3 behandelingen nodig om jou weer fit te krijgen.

Blessures die wij goed kunnen verhelpen zijn klachten aan:

  • rug
  • nek
  • schouders
  • heupen
  • ellebogen
  • enkels
  • knieën
  • kuiten/achillespezen
  • hielspoor

Mocht jouw klacht hier niet bij staan en wil je weten of wij je daarmee kunnen helpen? Stuur ons een email of chatbericht.

ONZE TARIEVEN

PIJNCHECK – Gratis

1e behandeling €57 (80% van de klachten lossen we op) | Leden Personal Lifestyle Gym €27 per behandeling

2e en 3e behandeling €53

Vanaf de 4e behandeling €49

Personal Lifestyle Gym
4.9
Gebaseerd op 38 beoordelingen
powered by Google
Marbette SchuttenMarbette Schutten
13:31 29 Mar 23
Ik train al vanaf het begin bij Personal Lifestyle Gym. Je traint altijd in een kleine groep(7 of 8 personen) hierdoor heeft de trainer oog voor iedereen. Om de 4 weken krijg je een nieuw trainingschema. Heb je een blessure wordt je behandeld. Je wordt ondersteund in voeding.Dus een sportschool zoals het hoort te zijn
Jasper LinschotenJasper Linschoten
10:36 21 Mar 23
Persoonlijke aanpak door vakkundige trainers en nooit te druk door een systeem van inschrijven (wat ook nog eens een stok achter de deur is om ook echt te gaan). Top!
Boy van ZelstBoy van Zelst
16:44 15 Mar 23
Trainen bij Personal Lifestyle Gym is als trainen bij jezelf thuis alleen dan met een personal coach die je continu helpt om de juiste spiergroepen aan te spreken en die het juiste plan voor je ontwikkeld. Dat zorgt ervoor dat je de doelen die jij hebt echt kunt bereiken. Het is heel laagdrempelig, een huiskamer gevoel en juist die sfeer zorgt ervoor dat ik altijd gemotiveerd ben om te gaan, het is iets waar ik zin in heb en niet iets wat ik moet doen. Last but not least het brengt ook echt resultaat, ik voel me fit en wordt alleen maar fitter!
Al een aantal jaren lid en bevalt prima. Altijd een trainer in de buurt die je tips geeft en eventueel kan assisteren. En de koffie smaakt ook prima! 🙂
Pleunie GroenPleunie Groen
14:17 15 Mar 23
Toen ik een aantal jaar geleden moeder werd en bijna 20 kg zwaarder woog, ging het roer om. Ik sloot me aan bij Personal Lifestyle Gym via een vriendin en was direct verkocht. Mijn wens was vroeger om 'sportverslaafd' te zijn (in a good sence) en dat is inmiddels gelukt. Ik train 4x in de week, krijg veel motivatie van de trainers, voedingsadviezen (ook nog na al die jaren) en iedere 4 weken 2 nieuwe schema's zodat het leuk blijft. Elke 3 maanden - kan ook vaker - doe ik een lichaamsmeeting om te kijken hoe mijn vet/spier/vocht gehalte is. Inmiddels is die 20 kg er al lang af (gebleven) en ben ik een fitte vrouw. De persoonlijke aandacht, know-how van de trainers en (voedings)adviezen zijn gewoon top!
Mitchell van der PaardMitchell van der Paard
16:03 03 Jan 23
Goede trainers die hun uiterste best doen om resultaat met de leden te behalen!
Thomas BThomas B
15:26 27 Oct 22
Top sportschool, goed systeem van werken en een hele gave stageplek! Zeker een aanrader voor zowel klanten als toekomstige trainers die een stageplek zoeken.
Max FranciereMax Franciere
14:42 27 Oct 22
Mega leuke werkplek met een fantastisch team. Je ziet hoe gepassioneerd iedereen hier te werk gaat. Zeker een aanrader.
paula verhoefpaula verhoef
19:18 05 Mar 22
Een aanrader!!!!! Een all in pakket, training, voedingsadvies en bijzonder aardige trainers *( niet te vergeten ) Zelfs voor iemand van mijn leeftijd (72) nog leuk om te doen. Ik ben veeel sterker geworden dankzij de krachttraining en dat is voor mensen op mijn leeftijd erg belangrijk.
Annemieke EigenhuisAnnemieke Eigenhuis
10:42 19 Aug 21
Fantastische gym waar persoonlijke begeleiding voorop staat. Personal fitness met maximaal 7 mensen op 1 trainer. Hierdoor wordt er steeds goed in de gaten gehouden hoe de uitvoering van de oefening gaat en word ik gecorrigeerd indien nodig. Iedere 4 weken een nieuw trainingsschema afgestemd op mijn persoonlijke situatie. Afspraken inplannen via de app is top. En gaat het even niet zo goed met je dan wordt er gekeken wat ze kunnen beteken en word je geholpen om weer vol te gaan. Ik train hier nu al meer dan 5 jaar met veel plezier en resultaat!
js_loader
Back To Top