skip to Main Content
Mylogenics Effectiever Dan Traditionele Fysiotherapie, Vooral Bij Lage Rugklachten

Mylogenics effectiever dan traditionele fysiotherapie, vooral bij lage rugklachten

Mylogenics is een relatief nieuwe behandelmethode die veelbelovend is bij het behandelen van lage rugklachten. Wij behandelen al 12 jaar diverse spier- en gewrichtsblessures dmv deze effectieve methode. Het is gebaseerd op het idee dat spieren en bindweefsel niet alleen passief reageren op beweging, maar actief bijdragen aan het bewegingsproces. Hierdoor kan er sneller en effectiever worden behandeld dan met traditionele fysiotherapie.

Een groot voordeel van Mylogenics ten opzichte van fysiotherapie is dat de behandeling veel gerichter is. Mylogenics focust op de specifieke spieren die verantwoordelijk zijn voor de lage rugklachten en zorgt voor een op maat gemaakte behandeling.

Een ander voordeel van Mylogenics is dat het een zeer snelle en effectieve behandelmethode is. Traditionele fysiotherapie kan soms weken of zelfs maanden duren voordat de patiënt enige verbetering merkt. Bij Mylogenics kan echter vaak al na 1-3 sessies verbetering worden waargenomen.

Bovendien richt Mylogenics zich niet alleen op het verminderen van pijn en klachten, maar ook op het verbeteren van de algehele gezondheid en mobiliteit van het lichaam. Hierdoor verminder je het risico op toekomstige blessures.

Kortom, Mylogenics biedt veel voordelen ten opzichte van traditionele fysiotherapie bij de behandeling van lage rugklachten. Het is gerichter, sneller en effectiever, en richt zich niet alleen op het verminderen van pijn, maar ook op het verbeteren van de algehele gezondheid en mobiliteit van het lichaam.

Wanneer je last hebt van lage rugklachten, of een andere blessure, is het de moeite waard om nu een afspraak in te plannen met 1 van onze Mylogenics gecertificeerde trainers. Stuur een email naar info@personallifestylegym.nl en we maken nog deze week een afspraak. De kosten voor een Mylogenics behandeling zijn €57. Leden van onze gyms betalen slechts €27 per behandeling.

Wil je eerst een weten of wij jou kunnen helpen met jouw blessure? Boek dan eerst een GRATIS pijncheck

 

Back To Top