skip to Main Content
Hoe Je Met 2 X Per Week 45 Minuten Training TOPFIT Wordt En Blijft!

Hoe je met 2 x per week 45 minuten training TOPFIT wordt en blijft!

Hoe je met 2 x per week 45 minuten training TOPFIT wordt en blijft!

Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar toch zien wij dat veel van onze leden met 2x per week 45 minuten trainen hun doel behalen en behouden.

Gaat het dan vanzelf? Nee zeker niet. Als je iets wilt veranderen moet je de dingen, die ervoor zorgen dat jij je doelt niet behaalt, zo draaien waardoor de voorwaarden worden gecreëerd om bijvoorbeeld af te vallen of om je energielevel te verhogen.

Zorg ervoor dat je ‘s morgens tijd hebt om je maaltijden voor te bereiden voor de komende dag. Je voeding bepaalt voor 70-80% het resultaat. Maaltijden welke bestaan uit natuurlijke ingrediënten zorgen voor een optimale werking van het lichaam. Wanneer je zorgt dat je 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoormaaltijden per dag eet en deze onderverdeeld in 5 maaltijden met eiwitten, vetten en groenten en 1 koolhydraatmaaltijd per dag, zorgen voor het effect wat je graag wilt bereiken. Door max. 3 uur tussen 2 maaltijden te laten, zorg je ervoor dat de drang naar zoetigheid verminderd en je de juiste keuzes maakt die jouw doel ondersteunen. In onze voedingsmanual lees je welke voeding onder welke categorie valt.

Train daarnaast met een trainingsschema welke is afgestemd op jouw persoonlijke eigenschappen. Wij bepalen dmv een uitgebreide vragenlijst welke hormonen uit balans zijn. Hormonen bepalen namelijk hoe jij je voelt en waar en hoeveel vet je opslaat. Door training, voeding, leefstijl en supplementen op elkaar af te stemmen, kun je je hormonen weer in balans brengen, waardoor je energieniveau stijgt en je vetpercentage daalt.

Voor veel mensen is het onmogelijk om meer dan 2 x per week te trainen door uiteenlopende redenen. Wanneer jij bovenstaand voedingsadvies volgt en 2 x per week 45 minuten tijd voor jezelf per week inplant en gaat trainen met een persoonlijk en doelgericht schema, kan ook jij geweldige resultaten behalen!

 

Veel succes!

Back To Top