skip to Main Content

Extra’s naast de personal fitnesstrainingen welke je elke maand aan en uit kunt zetten

Met Personal Lifestyle Gym Extra kun je, exclusief als lid van PLG, voor een (korte) periode jezelf iets extra’s geven. Altijd tegen een aantrekkelijk tarief omdat je lid bent van onze gyms.

Bekijk hieronder onze ledenaanbiedingen voor (periodieke) personal training, supplementenadvies, voedingscoaching, persoonlijke voedingsschema’s die wij voor je samenstellen en Mylogenics blessurebehandelingen.

  • Exclusief voor leden met een personal fitness abonnement

  • Elke ‘extra’ is maandelijks opzegbaar

Wanneer je fanatiek traint in de gym, maar nog wat extra focus en uitleg wilt over jouw nieuwe trainingsschema’s, maak dan een 1 op 1 afspraak met jouw favoriete personal coach.

Hij/zij legt tijdens jullie afspraak jouw schema’s van top tot teen aan je uit. Zodat je precies weet waar je op moet letten en hierdoor (nog) betere resultaten kunt behalen.

Klik hieronder om naar de webshop te gaan. Je kiest bij het afrekenen de coach waarmee je de afspraak wilt maken en die neemt snel contact met je op.

Een maandelijkse personal training kost €59 per training

NU BESTELLEN

Een blessure is flink vervelend. Rug-, nek-, schouder- en knieklachten kunnen wij dmv onze effectieve Mylogenics behandelmethode snel en blijvend verhelpen.

Heb je een lichte klacht, dan helpen we je tijdens de personal fitness. Maar is de blessure serieuzer en wil je dat we de tijd voor je nemen, bestel dan een Mylogenics behandeling bij Tim, Sharon of Marc. Allen Mylogenics gecertificeerd.

Klik hieronder om een Mylogenics behandeling te bestellen. Geef bij het betaalscherm aan met welke behandelaar jij wilt afspreken.

Een Mylogenics blessurebehandeling van 30-45 minuten kost €27 per behandeling

NU BESTELLEN

Jouw voedingsinname is natuurlijk belangrijk wanneer je wilt afvallen, je fit wilt voelen en gezonder wilt gaan leven.

In onze app kun je persoonlijke voedingsschema’s maken, maar misschien mis je momenteel even de focus om hiermee aan de slag te gaan. Wij helpen je graag om doelgericht aan de slag te gaan.

Elke 4 weken krijg je een consult om de resultaten te meten en door te spreken wat goed gaat en wat eventueel beter kan.

Klik hieronder om naar de webshop te gaan. Je kiest bij het afrekenen de coach waarmee je de afspraak wilt maken. Dan neemt hij/zij snel contact met je op.

Voedingscoaching kost €39 per maand

NU AANVRAGEN

Je trainingen gaan lekker, maar goed eten lukt je maar niet. Je hebt weinig inspiratie of weet niet precies wat goed voor jouw is.

Wij kunnen een voedingsschema voor je maken. Wanneer je een voedingsschema besteld, sturen we je een aantal vragen. Beantwoord deze en we maken een plan op maat voor je voor 4 weken, inclusief boodschappenlijst.

Klik hieronder om naar de webshop te gaan en een voedingsschema op maat te bestellen.

Een voedingsschema kost €2,35 per week

NU BESTELLEN

Jouw drukke leven vraagt veel van je! Wanneer je dagelijks jouw persoonlijke  voedingssupplementen als aanvulling op je gezonde voeding inneemt, merk je binnen enkele dagen al het verschil. Je voelt je fitter, meer uitgerust en ervaart minder stress.

Wanneer je een specifiek advies wilt, maak dan een afspraak voor een persoonlijk supplementenadvies.

We bespreken welke symptomen jij ervaart en vertellen je waar de oorzaak hiervan ligt, zodat jij doelgericht actie hierop kunt ondernemen.

Een persoonlijk supplementenadvies is gratis

CONTACT OPNEMEN
Back To Top