skip to Main Content
Hoe Jij Met Een Blessure Tóch Resultaat Kunt Behalen

Hoe jij met een blessure tóch resultaat kunt behalen

In de praktijk zien wij vaak dat mensen bij de pakken neer gaan zitten, zodra zij een blessure hebben. Het is een natuurlijke reactie om bij pijn, minder te gaan bewegen. Echter kan beweging het herstel drastisch versnellen en ervoor zorgen dat je gewoon jouw doelen kunt behalen.

Wij denken dat het revalidatieproces sneller kan gaan dan gemiddeld wordt aangegeven. D.m.v. belasten op geleide van pijn, verbeter je de zuurstoftoevoer naar de plaats waar je een blessure hebt. Door een verbetering van de zuurstoftoevoer is het lichaam beter in staat om te herstellen. Luisteren naar je lichaam staat bij ons altijd op 1! Tijdens het revalidatieproces kijken wij met Mylogenics Activation welke spieren problemen kunnen geven en met de Release technieken lossen we snel verklevingen in de spieren op. Daardoor kun je ook al snel van je pijnklacht af zijn!

Stel je durft je (nog) niet aan te melden bij een sportschool, omdat je vaak last hebt van lage rugklachten, vage schouderklachten of nekklachten. Dan duurt het alleen maar langer voordat je van deze klachten af komt. Vaak komen deze klachten vanuit te weinig spanning in een spier. Uiteindelijk gaat deze spier verkleven en daardoor ontstaat vaak pijn. Door het ‘Releasen’/losmaken hiervan kan tot wel 80% van je pijnklacht verdwijnen.

Bij een Mylogenics behandeling zoeken wij naar de spieren die minder goed functioneren en daardoor minder spanning hebben. Met de Mylogenics Activation methode kunnen wij direct meer functie in de desbetreffende spieren krijgen d.m.v. activatiepunten. Door de zwakkere spieren te trainen, behaal je meer resultaat en heb je in de toekomst minder kans op lichamelijke klachten.

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Plan een gratis pijncheck in bij ons in de gym om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Stuur direct een e-mail naar info@personallifestylegym.nl

 

Back To Top