skip to Main Content
De Oplossing Om Gezond Af Te Vallen Wanneer Je Weinig Tijd Hebt

De oplossing om gezond af te vallen wanneer je weinig tijd hebt

Een tijd geleden zijn wij een samenwerking aangegaan met 2 Chefs Cooking om naast onze voedingsplannen ook gezonde maaltijden aan te bieden. Veel mensen hebben te weinig tijd naast hun werk en sociale leven om ook nog gezonde maaltijden te bedenken en te bereiden. En met de huidige prijzen in de supermarkten, kun je vaak beter gezond afhalen. 

Verandering moet je zelf doen

Helaas is het niet vanzelfsprekend om ‘op je voeding te letten’ en dan het resultaat te krijgen wat je verwacht. Je zal moeten weten hoe jij er op dit moment voor staat en wat je moet doen om jouw gewicht én vetpercentage te verlagen naar een gezond niveau, waar jij tevreden mee bent. 

Hiervoor moet je enkele dingen structureel veranderen. 

Stel: je verbruikt momenteel ongeveer 2350 kcal per dag en je wilt afvallen. Ga dan met onderstaande aan de slag. 

Ga dagelijks gemiddeld 1650 kcal eten. De ene dag zal het 1800 zijn en de andere dag bijvoorbeeld 1450 kcal. Maar wanneer je gedurende de week gemiddeld rond de 1650 kcal uitkomt, zal je minder gaan wegen en jouw vetpercentage lager worden.

Wat er in de praktijk bij de meeste mensen gebeurt is dat het 2 of 3 dagen per week goed gaat en de andere 4-5 dagen teveel en ongezond gegeten wordt. Na verloop van tijd zie je dan geen verschil en heb je voor jouw gevoel heel veel moeite gedaan voor niets. 

Het maakt ook uit WAT  je eet en drinkt 

Simpel gezegd kun je minder calorieën eten dan je verbruikt en je valt af. Echter hebben steeds meer mensen een groot voedingsstoffen tekort waardoor het lichaam eerst weer gezond moet worden om resultaten te kunnen verwachten. Je hebt een ontgiftingsmechanisme en wanneer dit structureel overbelast raakt, werkt het niet optimaal meer. 

Door natuurlijke voeding te eten, voldoende water te drinken en te trainen met een persoonlijk trainingsprogramma kun je binnen een week jouw voedingssituatie flink verbeteren. En dit voel je direct. 

Zorg dat je spijsvertering optimaal verloopt door koolhydraten 1 of 2 weken te laten staan en maaltijden te eten met veel eiwitten, gezonde vetten en veel groenten. Zo maak je je lichaam weer gezond en verwerk je alle afvalstoffen die je hebt opgeslagen in je vetcellen.

Daarnaast is het belangrijk om minimaal 2x per week te trainen met een trainingsplan welke op jou is afgestemd. Wij geloven niet in lange trainingen zonder doel, maar in intensieve trainingen, op jouw niveau en waarin jij jouw 100% inzet geeft.

Download hieronder ons gratis ebook en ga ermee aan de slag of maak een afspraak voor een kennismaking bij ons in de gym in Hoofddorp of Hillegom. 

 

Vul je voeding aan met gerichte voedingssupplementen

Om je lichaam minder te laten compenseren heb je de juiste voedingsstoffen nodig. Het is bekend dat spiermassa wordt opgebouwd wanneer je voldoende eiwitten uit je voeding kunt halen. 

Zo zijn er voedingssupplementen met specifieke voedingsstoffen die de diverse functies ondersteunen in ons lichaam. Met een dagelijkse multivitamine ondervang je al veel tekorten en zal je merken dat je minder last krijgt van symptomen die je daarvoor belette om optimaal te functioneren. 

Zo hebben wij voor veel klachten en symptomen een oplossing dmv voedingssupplementen. Hier kom je achter door de vragenlijst in te vullen in onze Online Lifestyle Plan app. 

Healthy Meals: wij maken de lekkerste gezonde maaltijden

Om het voor jou makkelijk te maken hebben wij onze eigen maaltijdservice ‘Healthy Meals’. Healthy Meals zijn koolhydraatarme maaltijden waar alleen natuurlijke ingrediënten in worden gebruikt. 

Je hoeft dus niet naar de supermarkt, niet achter het fornuis en hebt nagenoeg geen afwas. Onze koks bereiden de maaltijden op de dag van afhalen en jij hoeft het alleen maar op te halen en op te warmen. 

Gegarandeerd dat je energiek en fit bent na het eten van een Healthy Meal. Naast diverse hoofdmaaltijden bieden we ook omelet wraps met verschillende eiwitbronnen als vulling aan. Zo maken wij het je makkelijk en weet jij zeker dat je gezond eet om jouw doelen te behalen. 

Bestel nu en krijg 10% korting op jouw eerste bestelling met kortingscode HM10.

 

Back To Top