skip to Main Content

Doelgerichte Personal Training en Coaching

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
399,-
Begin

Het vak van Personal Trainer is erg divers. Er zijn diverse wegen die ervoor zorgen dat onze klanten hun doelen behalen. Mijn doel is om jou de tools mee te geven die ervoor zorgen dat jij op elk moment weet wat je moet doen om de volgende stap te zetten richting het doel van de klant en te kunnen anticiperen op incidenten die je gaat tegen komen.

Jij moet weten wat je moet doen wanneer iemand komt trainen maar een bepaalde blessure heeft. Zorg je dat je de blessure ontziet of zorg je ervoor dat de blessure hersteld? Wij gaan voor de 2e optie.

Wat adviseer je een klant qua voeding? Door een vast concept aan te leren kun je snel schakelen en persoonlijke aanpassingen maken die ervoor zorgen dat de klant nog steeds het gewenste doel zal behalen.

Alles draait immers om resultaat.

In deze cursus leer je de basis van doelgericht training geven, je leert hoe jij effectief het vetpercentage van onze klanten kunnen verlagen en welke leefstijl bij hen past om de gewenste resultaten te behalen, waarvoor zij bij ons zijn gaan trainen.

Back To Top