skip to Main Content

Vanwege de sluiting van de gym tot 28 april hebben we onze trouwe leden een compensatieregeling aangeboden. We zullen de afloopdatum van ieder abonnement op 6 april met 10 dagen verlengen, na afloop van het abonnement.

Nu wij 6 april gesloten moeten blijven, willen wij jou als trouw lid vragen een keuze te maken uit de 3 onderstaande opties:

 

Optie 1: je steunt ons in deze onvoorziene situatie met de volledige contributie die wij zullen gebruiken om het voortbestaan van Personal Lifestyle Gym te waarborgen.

Wij blijven ons uiterste best voor je doen om je te begeleiden met persoonlijke schema’s in de app, online live trainingen, voedingsadviezen en staan 24/7 voor je klaar om je te helpen. Als dank mag jij gratis iemand 1 maand met je mee laten trainen nadat we weer open gaan.

 

Optie 2: je steunt ons in deze onvoorziene situatie voor 50% van de contributie die wij zullen gebruiken voor het voortbestaan van Personal Lifestyle Gym.

Wij blijven ons uiterste best voor je doen om je te begeleiden met persoonlijke schema’s in de app, online live trainingen, voedingsadvies en staan 24/7 voor je klaar om je te helpen. Als dank hiervoor mag jij gratis iemand 2 weken lang met je mee laten trainen nadat we weer open gaan.

 

Optie 3: je wilt in deze vervelende situatie je abonnement bevriezen zolang wij gesloten moeten blijven.

Jouw abonnement en de betalingen starten weer op het moment dat de gym weer open mag voor de periode die we dicht zijn geweest, de resterende periode van je abonnement en hopelijk nog lang daarna.

We horen graag per email voor welke optie jij kiest. Indien wij niets horen, gaan we er vanuit dat jij ons met de volledige contributie wilt steunen in deze lastige tijd. 
Uiteraard respecteren wij ieders keuze.
Je kunt, naast een reply op de eerder gestuurde email, ook gebruik maken van het contactformulier hieronder.

Stay save and healthy!
Hopelijk tot snel in de gym.

Marc Hogervorst
Personal Lifestyle Gym

    Back To Top