skip to Main Content

‘Wij begeleiden je naar jouw persoonlijke doel.’

Onze coaches geven jou de juiste tools om ervoor te zorgen dat je steeds dichter bij je doel komt. Binnen Personal Lifestyle Gym zijn we continue in ontwikkeling en vullen we elkaars kwaliteiten aan.

Naast de fitnesscoaching en blessurebehandeling kunnen wij je daardoor ook begeleiden met voedingscoaching, slaapcoaching en stress- en burnoutcoaching. Tevens hebben we een programma om pre- en postnatale vrouwen te begeleiden via www.zwangerschapstrainingen.nl

Iedere coach heeft bij ons gedegen opleidingen gevolgd om jou op een persoonlijke wijze te begeleiden naar jouw doelen. Gewoon op een manier die bij jou past.

Wil je een vrijblijvende kennismaking plannen? Stuur een email of vul ons contactformulier in en we spreken snel af in onze gyms in Hoofddorp of Hillegom.

Personal Lifestyle Gym
4.9
Gebaseerd op 25 beoordelingen
powered by Google
Mitchell van der PaardMitchell van der Paard
16:03 03 Jan 23
Goede trainers die hun uiterste best doen om resultaat met de leden te behalen!
Thomas BThomas B
15:26 27 Oct 22
Top sportschool, goed systeem van werken en een hele gave stageplek! Zeker een aanrader voor zowel klanten als toekomstige trainers die een stageplek zoeken.
Max FranciereMax Franciere
14:42 27 Oct 22
Mega leuke werkplek met een fantastisch team. Je ziet hoe gepassioneerd iedereen hier te werk gaat. Zeker een aanrader.
paula verhoefpaula verhoef
19:18 05 Mar 22
Een aanrader!!!!! Een all in pakket, training, voedingsadvies en bijzonder aardige trainers *( niet te vergeten ) Zelfs voor iemand van mijn leeftijd (72) nog leuk om te doen. Ik ben veeel sterker geworden dankzij de krachttraining en dat is voor mensen op mijn leeftijd erg belangrijk.
Annemieke EigenhuisAnnemieke Eigenhuis
10:42 19 Aug 21
Fantastische gym waar persoonlijke begeleiding voorop staat. Personal fitness met maximaal 7 mensen op 1 trainer. Hierdoor wordt er steeds goed in de gaten gehouden hoe de uitvoering van de oefening gaat en word ik gecorrigeerd indien nodig. Iedere 4 weken een nieuw trainingsschema afgestemd op mijn persoonlijke situatie. Afspraken inplannen via de app is top. En gaat het even niet zo goed met je dan wordt er gekeken wat ze kunnen beteken en word je geholpen om weer vol te gaan. Ik train hier nu al meer dan 5 jaar met veel plezier en resultaat!
js_loader
Back To Top