skip to Main Content
Begin Niet Aan Vetverbranders

Begin niet aan vetverbranders

Het is een snelle oplossing (wij noemen het een ‘quick fix’) om af te vallen, maar wanneer jij je niet bewust bent van wat jij met je hormonen doet, BEGIN DAN NIET AAN VETVERBRANDERS.

De enige manier om een resultaat voor het leven te behalen is door jouw leefstijl aan te passen. Ik hoor je nu denken: ja makkelijk gezegd! Maar ik heb het zo druk en mijn kinderen sporten etc etc. Je vraagt je ook vast af waar je de tijd vandaan moet halen. Toch?

 

Het is ook best lastig om uit jouw dagelijkse patroon te komen. MAAR! Als jij jezelf voor 2 weken 100% kan commiteren aan 5-6 maaltijden per dag eiwitten, vetten en groenten te eten, 3 x per week krachttraining doen en elke dag voor 23.00 uur naar bed te gaan, dan beloof ik je dat je meer energie hebt en dat het dagelijks leven minder kracht kost. En als klap op de vuurpijl verlies je overtollig vet.

 

Misschien lijkt het heel veel om 5-6 maaltijden per dag te eten, maar als jij in de ochtend 4-6 eieren kookt en een stuk komkommer uit de koelkast pakt en een eetlepel vloeibare of 2-3 capsules hoge kwaliteit visolie suppleert start je de dag perfect. Binnen 3 uur eet je een bakje magere kwark met een klein handje noten en wat groenten en als lunch eet je een goed gevulde salade met vis, kip of rund en een dressing obv olijfolie. In de middag, rond 16 uur, eet je de 2-3 eieren en komkommer met wat noten die je in de ochtend al had gekookt. Als diner eet je vis of vlees met groenten en eventueel neem je nog een laatste avondsnack. Dit mag ook een proteineshake zijn. Kies hiervoor een whey isolaat zonder smaak en mix deze met water. Niet het lekkerste van de dag, maar alles voor het resultaat he? En een beetje kaneel, vanille of pure cacao kan al een heerlijke smaak geven.

Na 2 weken ga je weer koolhydraten erbij eten, maar ben je al gewend aan het plannen van jouw voeding. Het wordt dan dus alleen maar makkelijker.

Je zal zien dat dit veel beter werkt dan de ‘fatburners’/ vetverbranders die op de markt zijn, want dat geeft je slechts een tijdelijke oplossing. En je verliest wel gewicht, maar zal ook spiermassa verliezen. Hierdoor zie je er in de spiegel ‘slechter’ uit. Dit is natuurlijk niet wat je graag wil!

 

Als je echt voor megaresultaten wilt gaan, dan kunnen wij je helpen. Ook als je verder weg woont dan Hoofddorp of Hillegom (daar gaat onze vestiging binnenkort open). Je krijgt dan een Personal Coach waarmee je elke 4 weken een videochat hebt en onbeperkt kunt tekstchatten. Jouw Personal Trainer maakt elke 4 weken nieuwe schema’s voor je nav de uitgebreide vragenlijst, waarmee wij bepalen welke hormonen uit balans zijn.

Woon je wel in de buurt van Hoofddorp of (binnenkort) Hillegom dan kun je ook in onze Personal Lifestyle Gym onder begeleiding trainen. Wil je meer weten over 1 van onze begeleidingsmogelijkheden, stuur dan een email naar ons. We nemen dan binnen 24 uur contact met je op.

Back To Top