skip to Main Content

Online Lifestyle Plan app

In onze gyms in Hoofddorp en Hillegom maken we gebruik van de Online Lifestyle Plan app. Deze app hebben wij ontwikkeld om onze leden binnen Personal Lifestyle Gym en Online Lifestyle Plan perfect te kunnen voorzien van alle informatie die zij nodig hebben om optimale resultaten te kunnen behalen.

In de app houden wij o.a. bij welke resultaten leden behalen tijdens de trainingen, nemen we elke 4 weken een vragenlijst af om met een up-to-date plan te kunnen blijven werken, staan de foto’s en metingen gesorteerd met periode en kunnen onze leden chatten met de coaches, wanneer ze niet in de gym zijn.

App downloaden

Voor leden van onze gyms en Online Lifestyle Plan hebben we een ‘webapp’ welke eerst moet worden opgeslagen op de smartphone. De uitleg hiervoor lees je hieronder.

Ga in de Safari browser (iPhone) of de Google Chrome browser (Android) naar https://onlinelifestyleplan.nl/download/1.0

Opslaan webapp op smartphone

iPhone: open de bovenstaande link in de Safari browser en kies opslaan op beginscherm (zie foto hieronder)

Android: open de bovenstaande link in de Google Chrome browser en kies MENU (3 puntjes rechtsboven of onder) en dan ‘Opslaan op Startscherm’

Wanneer de app niet laadt

Sluit eerst alle apps die je open hebt staan en open dan de app nogmaals. Wanneer dit niet werkt, kun je de webapp helemaal verwijderen.

Dan doorloop je bovenstaande stappen weer om de webapp weer op je smartphone te installeren via de link.

Mocht je er niet uitkomen, dan kun je dit aan de coach in de gym vragen of contact opnemen via ons contactformulier

Back To Top