skip to Main Content
3 Tips Om Blijvend Af Te Vallen Zonder Dieet Hype!

3 tips om blijvend af te vallen zonder dieet hype!

De meeste mensen die willen afvallen gebruiken Google in de zoektocht naar het ‘ideale dieet’ of om snel af te kunnen vallen. Op zich niet gek, want de meeste mensen willen niet te veel moeite doen om weer een gezond vetpercentage te krijgen. Maar hoe moet het dan wel? Lees verder om onze effectieve methodes te ontdekken.

Want blijf je vasthouden aan de dieethypes, dan zal je nooit een blijvend resultaat behalen. In de meeste gevallen weet men namelijk niet hoe ze weer terug grijpen naar een gezond voedingspatroon, wanneer je bijvoorbeeld een paar dagen niet gezond gegeten hebt.

Het is echt de moeite waard om niet voor de makkelijkste manier te gaan, maar iets meer moeite te doen voor een manier die je kunt volhouden en jou een langdurig resultaat oplevert. In deze blog ga ik je uitleggen welke manier wij o.a. gebruiken in onze gyms. Hiermee beloven wij onze leden gegarandeerde resultaten, omdat ze simpelweg goed werken.

Tip 1: Bepaal hoeveel jij moet eten per dag

Als eerst is het belangrijk om te weten hoeveel je kunt eten op een dag om het gewenste resultaat te kunnen behalen. Wij bereken dit in onze Online Lifestyle Plan app dmv een vragenlijst.

Je zal minder energie moeten binnenkrijgen dan je verbruikt. Maar weet jij hoeveel jij dagelijks ongeveer verbruikt en hoeveel calorieën je binnenkrijgt?

Om daar achter te komen moet je dus laten berekenen wat jij nodig hebt. Wij nemen zelfs mee hoe vaak je traint in de week om een zo nauwkeurig mogelijke berekening te maken. Want wanneer je weet hoeveel calorieën je mag eten om op een gezonde manier af te vallen, dan is de kans op succes veel groter.

Wanneer mensen in onze gyms willen afvallen adviseren we hen om ongeveer 30% minder te eten dan dat zij dagelijks verbruiken. Het afvallen gaat dan niet supersnel, maar zo zorgen we ervoor dat jij een optimale hoeveelheid energie binnenkrijgt om jouw lichaam optimaal te kunnen laten functioneren. Wanneer je te weinig energie eet en drinkt, zal je lichaam snel jouw spiermassa afbreken, waardoor vet verbranden moeilijker wordt.

Daarnaast is de kwaliteit van jouw voeding belangrijk. Wanneer je 2000 kcal per dag mag eten, dan kun je alles eten, als je maar onder de 2000 kcal blijft. Je zult in het begin heus wel afvallen. Alleen zal je merken dat wanneer je bijvoorbeeld 4 Mars repen per dag eet, het vet op je heupen blijft zitten en wanneer je gevarieerd eet met voldoende eiwitten, vetten en groenten en minder koolhydraten dan de meeste mensen eten, jij jouw lichaam veel meer zal voeden.

En dit geeft je gezondheid, energie, vetverbranding, huid, haar enz een boost. Je voelt je elke dag fitter worden en ziet er steeds beter uit. Het maakt dus voor je gezondheid en uiterlijk absoluut uit wat jij eet. Ook al houd jij je netjes aan de 2000 kcal.

Tip 2: Scheid (tijdelijk) eiwitten en vetten van de koolhydraten wanneer je een hoog vetpercentage hebt

Je lichaam past zich aan, aan de situatie waarin het zit. Wanneer je niet traint, word je zwakker en ga jij je minder fit voelen. Wanneer je een lange tijd teveel ongezonde rotzooi eet en teveel alcohol drinkt word de aanmaak van maagzuur sterk verminderd, met als gevolg dat jij je eiwitten niet meer optimaal verteert. En dit kan grote gevolgen hebben.

Wanneer je na het eten van een normale portie gezond eten een enorme energiedip krijgt of er komt binnen 15 minuten na het eten uit ieder gat in je lichaam lucht, dan heb je waarschijnlijk niet zo’n beste spijsvertering en zal deze methode je binnen enkele dagen helpen om fit en energiek te worden. Wanneer je dit doet icm een negatieve energiebalans zal je merken dat het vet op je heupen en buik binnen een week sterk verminderd.

Tip 3: Doe minimaal 2x per week aan gerichte krachttraining

Krachttraining (bij ons) is niet saai! Want wanneer je een trainingsschema krijgt wat uitdagend voor je is en elke 4 weken opnieuw aangepast wordt op jouw specifieke doelen en mogelijkheden, dan zie je elke training vooruitgang en helpt het je om jouw vetverbranding op het hoogst mogelijke niveau te laten verlopen.

Wanneer je 6 oefeningen voor het hele lichaam allemaal 2x doet met een intensiteit die bij jouw hormoonprofiel past zal je iedere training opnieuw het maximale uit jezelf halen en zal je ervaren hoe verslavend fitness werkt, wanneer je de juiste trainingsprikkels krijgt.

Wij bieden bij onze Personal Lifestyle Gym clubs in Hoofddorp en Hillegom een gratis proefles, personal fitness, aan. Je kunt dan vrijblijvend eens proberen wat ik hierboven beschrijf. Bij ons train je altijd onder begeleiding en met maximaal 7 anderen.

Hopelijk heb jij nu zin om te starten om de fitste versie van jezelf te worden!

Je kunt nu een Health Check bij ons doen voor slechts €27. Neem contact met ons op via info@personallifestylegym.nl en we nodigen je nog deze week uit.

Back To Top